MasterChef 20-5: Ένας αρχηγός τα ανατρέπει όλα – Βεντέτα ανάμεσα σε Γιάννη και Λευτέρη (vid)

MasterChef 20-5: Το MasterChef  αποδεικνύεται σε καθημερινό επίπεδο πιο ανατρεπτικό από ποτέ και έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Και το επόμενο επεισόδιο (20/5, 21:00) όπως και τα προηγούμενα, κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς φέρνει νέες μονομαχίες και βεντέτες ανάμεσα στους παίκτες!

MasterChef 20-5: Ένας
αρχηγός τα ανατρέπει όλα – Βεντέτα ανάμεσα σε Γιάννη και Λευτέρη

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου λοιπόν στις 21:00 θα παιχτεί η πρώτη πράξη μιας ακόμη συναρπαστικής εβδομάδας του φετινού MasterChef.

Mystery Box περιλαμβάνει το πρόγραμμα του επεισοδίου και όπως αποκαλύπτει το trailer, οι κριτές θα μιλήσουν αρχικά για το βάρος της αρχηγίας και η προσοχή θα στραφεί στον Σοφοκλή που δεν φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Την ίδια ώρα και ο Ηλίας θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους υπόλοιπους παίκτες της γκρι μπριγάδας όμως για κακή του τύχη θα πέσει σε τοίχο που θα υψώσει ο Κώστας.

Εκτός όμως από μαγειρικές μονομαχίες, αναμένεται να έχουμε και βεντέτες, με τη μεγαλύτερη εξ αυτών να αφορά τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και τον Γιάννη Κούρτογλου!

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο – MasterChef 20-5:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα