Super League νέα (15/5): Ποιον έχει στο στόχαστρό του ο Πανσερραϊκός – Οι αποχωρήσεις στον Βόλο και οι δυσκολίες στον Παναιτωλικό

Super League νέα (15/5): Ποιον Έλληνα του εξωτερικού έχει ξεχωρίσει ο Πανσερραϊκός και πώς προχωρούν Βόλος και Παναιτωλικός τον σχεδιασμό τους.

Πανσερραϊκός: Ώρα επαναπατρισμού;

Στον Παναιτωλικό έκανε κατά κύριο λόγο το όνομά του πριν δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Το πρώτο βήμα ήταν στη γειτονική Βουλγαρία με την Τσέρνο Μόρε, το επόμενο στο Αζερμπαϊτζάν με

τη Ζίρα. Σεπτέμβριο του 2020 πήγε ο Δημήτρης Χαντάκιας εκεί και έκατσε μία τετραετία μετρώντας 120 συμμετοχές. Έκανε γεμάτες σεζόν, ενώ πήρε και την ευκαιρία να παίξει στα προκριματικά του Conference League πέρυσι. Όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα με αποτέλεσμα Πανσερραϊκός να εξετάζει την περίπτωσή του. Ούτως ή άλλως η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι δεδομένη.

Βόλος: Έχει και συνέχεια

Ο Βόλος έχει ξεκινήσει κανονικά τον σχεδιασμό του και αυτή είναι η μεγαλύτερη ένδειξη της παραμονής του Αχιλλέα Μπέου. Το βάρος έχει πέσει στις αποχωρήσεις. Μετά τους Καραγιάννη, Κόστιτς και Τρουιγέ, έφυγαν και οι Άλχο και Μπαριέντος προς επιβεβαίωση του Sportime.gr. Πέρα από όσους ήδη έχουμε αναφέρει πως είναι στην πόρτα της εξόδου, σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Ποπέσκου. Περίμεναν περισσότερα οι Θεσσαλοί, οι οποίοι θα ήθελαν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον δανεικό από τη Βέιλε Ασενούν.

Παναιτωλικός: Ζόρια στις ανανεώσεις

Την αρχή την έκανε Λιάβας. Αμέσως μετά ανανέωσε ο Γιάννης Πετράκης προς επιβεβαίωση του Sportime.gr, ενώ τα χνάρια τους ακολούθησε και ο Μλάντεν. Αυτές ήταν βατές υποθέσεις. Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει και οι αποχωρήσεις. Τόσο ο Τσιγγάρας όσο και ο Μαλής δεν ανανέωσαν. Ο Παναιτωλικός έχει πολλούς παίκτες ακόμη που μένουν ελεύθεροι. Για τους Ζοάο Πέδρο και Τορεχόν θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να μείνουν, αλλά αμφότεροι έχουν ήδη κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού. Γι’ αυτό και οι δυο υποθέσεις μόνο απλές δεν είναι. Πέρασαν καλά στο Αγρίνιο, το κλαμπ τους θέλει πολύ, αλλά στα οικονομικά υπάρχει ταβάνι την ώρα που εκτός συνόρων δεδομένα τα χρήματα είναι περισσότερα. Προσεχώς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Super League νέα (15/5): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα