Survivor 16-5: Κατηγορίες του Φάνη προς Γκιουλέκα – Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος

Survivor 16-5: Με νέα δεδομένα συνεχίστηκε χτες το Survivor καθώς η αποχώρηση της Σταυρούλας από τους μπλε έχει αφήσει τους 3 άντρες μόνους τους και συνολικά 8 παίκτες στο παιχνίδι.

Μετά τις 3 πρώτες νίκες στις ασυλίες της εβδομάδας, οι μπλε έκαναν ότι μπορούσαν χτες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ για να δουν έναν από τους «2 παίκτες τελικού» των

αντιπάλων στη μονομαχία. Την ίδια ώρα βέβαια η Δώρα δήλωνε πως δε θα ήταν ωραίο να φύγει σίγουρα ένας παίκτης τους.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα ευχάριστο παιχνίδι ερωτήσεων στο οποίο νίκησαν ξανά οι κόκκινοι μετά από καιρό και απόλαυσαν τούρτα την οποία είχε ετοιμάσει ο μάγειρας της παραγωγής.

Survivor 16-5: Κόντρα Φάνη – Γκιουλέκα – Νίκη για τους κόκκινους

Στο στίβο μάχης τώρα, ο Φάνης δήλωσε πως μετά από συζήτηση με τον γιατρό δε θα αγωνιστεί απόψε δηλώνοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Αυτόματα βέβαια Ντάνιελ και Σταμάτης έδωσαν όλους τους αγώνες της ομάδας τους.

Η μονομαχία ήταν συναρπαστικής με τους δύο μπλε να τα δίνουν όλα και να φτάνουν πολύ κοντά στο 4/4. Ωστόσο στο τέλος οι κόκκινοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία και να στείλουν έναν μαχητή στη αρένα της μονομαχίας.

Ο Γιώργος Λιανός μαζί με όλους τους υπόλοιπους παίκτες χειροκρότησαν τη συγκινητική προσπάθεια των δύο παικτών όπως και να ‘χει.

Στο συμβούλιο του νησιού τώρα είχαμε μία νέα ένταση. Ο Φάνης πέταξε αιχμές για τους κόκκινους ότι συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά στη νίκη και στην ήττα. Ο Γκιουλέκας απάντησε και μεταξύ των δύο παικτών επικράτησε ένταση.

Τελικά υποψήφιος της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα με τους μπλε να μιλάνε για στρατηγική στην ψηφοφορία τους. Η Δαλάκα μάλιστα σχολίασε ότι μάλλον θέλουν να του δώσουν εμπειρία στη διαδικασία καθώς δεν έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση.

Survivor 16/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα