Survivor 8/4: Η επιστροφή του Φάνη και της… Άιρας – Καταπονημένη η Δαλάκα!

09:16 8/4/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 8/4: Έπειτα από δύο μέρες Survivor επέστρεψε και πάλι στους δέκτες μας με ένα επεισόδιο που πραγματικά τα είχε όλα.

Συγκεκριμένα όλα άρχισαν με τα… απόνερα της αποχώρησης της Ιωάννας με τους Κόκκινους να συζητούν το πώς νιώθουν με την απώλεια αυτή.

Την ίδια στιγμή η Σταυρούλα τόνισε ότι πέτυχε τον στόχο που είχε βάλει όταν είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί, προκειμένου να αγωνιστεί και απέδειξε πολλά πράγματα στον εαυτό της.

Κάπου εκεί προκειμένου να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα είχαμε φυσικά

τα Παιχνίδια της Καραϊβικής, όπου ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες σε ένα πολύ όμορφο και χαλαρό κλίμα!

Οι Κόκκινοι καταφέρνουν να πάρουν μία σημαντική νίκη και να απολαύσουν ένα δυναμωτικό γεύμα, ωστόσο έχουν δύσκολες μέρες μπροστά τους.

Survivor 8/4: Χαμός για την πρώτη ασυλία!

Όπως κάθε Κυριακή, οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας που σίγουρα δίνει στο νικητή και ένα ψυχολογικό αβαντάζ.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι είναι μια κρίσιμη με εβδομάδα, αφού θα αποχωρήσει άλλος ένας παίκτης και έπειτα θα έχουμε το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Έτσι κανένας δεν θέλει να λείψει από κάτι τέτοιο και οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο ένας θα μπορούσα να είναι νικητής και όπως σας είχαμε αποκαλύψει, αυτή είναι για ακόμη μια φορά η μπλε ομάδα που επικράτησε με 12-7 και πήρε τόσο την ασυλία αλλά και έπαθλο φαγητού.

Μάλιστα μετά τον αγώνα οι Κόκκινοι αναφέρθηκαν πάρα πολύ στην κούραση με την Κατερίνα Δαλάκα να ξεκαθαρίζει ότι είναι πραγματικά εξουθενωμένη από τους συνεχόμενους αγώνες ,με την κατάσταση της υγείας της να μην είναι και καλύτερη.

Survivor 8/4: Επεισοδιακό και το συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος!

Την ίδια στιγμή συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι κάνουν την αυτοκριτική τους, ενώ μιλούν για την εξάντληση που είναι πλέον καθημερινή.

Μάλιστα τονίζουν ότι πρέπει να δυναμώσουν και τα παρεάκια να… σπάσουν προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει ψηφοφορία, όπου η κάλπη έβγαλε για ακόμη μια φορά όπως σας είχαμε αποκαλύψει την Aira, η οποία και αποδέχτηκε ότι έχει τα χειρότερα στατιστικά.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 84, Φάνη, … Άιρας – Καταπονημένη, Δαλάκα,Survivor 84, fani, … airas – kataponimeni, dalaka