ΑΕΚ: Για αυτό εμπιστεύεται τον Άμραμπατ

Η ΑΕΚ έκανε ανατροπή τίτλου. Πως αλλιώς να περιγραφεί το αγχωτικό 1-2 στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Εκεί που στο ημίχρονο έμοιαζαν όλα πολύ δύσκολα. Η ΑΕΚ είναι γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να έκανε ένα από τα καλύτερα διαστήματα στη φετινή σεζόν.

Αλλά και πάλι το γκολ το

έβαλε στο 84’. Τώρα βέβαια θα μπορέσει να ισχυριστεί κάποιος, πως παίζει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Και ο Χουτεσιώτης έδειξε γιατί είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Που μάλλον και αυτός κρίθηκε βιαστικά. Έπιανε σχεδόν τα πάντα.

Σε αυτό το ματς πάντως φάνηκε γιατί ο Άμραμπατ δε θα βγει ποτέ από την 11άδα του Αλμέιδα. Η ΑΕΚ έπαιξε σχεδόν αποκλειστικά με τον μαροκινό. Μέχρι που ο άνθρωπος έσκασε και βγήκε μετά το γκολ. Εδώ και στον πανηγυρισμό φαίνεται πως δεν μπορεί καλά καλά να τρέξει.

Ο Άμραμπατ ήταν και το αντίδοτο στην απίστευτη εμμονή του Αλμέιδα με Σιμάνσκι, Γιόνσον, που πάει να φάει την ΑΕΚ.

Αλλά φάνηκε και γιατί εμπιστεύεται τόσο πολύ τον 37χρονο εξτρέμ. Τώρα αν θα μείνει και του χρόνου στην Αθήνα είναι κάτι που μάλλον θα αποφασιστεί στο τέλος της σεζόν.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Άμραμπατ δεν παίρνει τέτοιες αποφάσεις με τα κρίσιμα ματς να παίζονται.

Εντάξει βέβαια είναι και ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα και σημαντικές ομάδες π.χ. Γαλατασαράι, Αϊντχόφεν.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα