Άρης: Και δεύτερη απουσία ενόψει Ολυμπιακού!

Μετά τον τιμωρημένο Γκάμα, ο Άρης θα αγωνιστεί και χωρίς Ματίγια στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Προς το τέλος της οδεύει η προετοιμασία ενόψει Φαλήρου στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων». Με δεδομένες δύο απουσίες θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο Άρης.

Μετά

τον Μπρούνο Γκάμα που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή τιμωρίας λόγω καρτών στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, οριστικά εκτός πλάνων τίθεται και ο Χαβιέρ Ματίγια. Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» ταλαιπωρείται από τραυματισμό που «κληρονόμησε» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Εξαλλου και οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων.

Ούτε την Πέμπτη (18/2) έκανε κανονικά προπόνηση ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος και μοιραία ο Ακης Μάντζιος, όλα δείχνουν οτι δεν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ευχάριστα, στον αντίποδα, τα νέα από δεύτερο όνομα που είχε στο απουσιολόγιο του ο τεχνικός του Αρη. Ο Λούκας Σάσα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και συμπεριληφθεί κανονικα στην αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο (20/2)  στην Αθήνα.

Εκ νέου διαθέσιμοι είναι και οι Τζέγκο, Ιωάννου που απουσιάσαν λόγω τιμωρίας από την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο «Κ. Βικελίδης».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το άρθρο Άρης: Και δεύτερη απουσία ενόψει Ολυμπιακού! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα