Άρης: Νέα επιστολή στην ΚΕΔ – Αυτό ζητάει ο Καρυπίδης

15:46 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Νέα επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, έστειλε η ΠΑΕ Άρης με αφορμή τον Σκοπιανό Αλεξάνταρ Στάβρεφ.

Και ο Παναθηναϊκός και ο Άρης είχαν παράπονα από τον Σκοπιανό διαιτητή Αλεξάνταρ Στάβρεφ

στο μεταξύ τους παιχνίδι. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς απάντησαν στις διαρροές των πρασίνων, για τα σφυρίγματα του απιθανου ρέφερι που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο «Βικελίδης».

Το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) η ΠΑΕ Άρης έστειλε νέα επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, επαναλαμβόντας το αίτημα που είχε καταθέσει προ μηνών και είχε γίνει αποδεκτό, να ορίζονται μόνο Έλληνες διαιτητές στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας στα play off της Super League.

Δίνοντας συνέχεια και επίσημη μορφή στα παράπονα που είχε από τον Στάβρεφ για τις αποφάσεις του στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι».
«Θέλουμε μόνο Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια της ομάδας μας μέχρι το τέλος της χρονιάς και όχι απίθανους σαν τον Σκοπιανό που διεύθυνε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό» ανεφέρεται μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί οτι μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που δεδομένα θα τον σφυρίξει ξένος, ο Άρης θα έχει Έλληνες διαιτητές στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ η οποία είχε συναινέσει για Έλληνα και στο ματς της κανονικής διάρκειας (το είχε παίξει ο Σιδηρόπουλος) , στο ματς με την Λαμία και αν και εφόσον προκύψει κάποιο άλλο βαθμολογικά αδιάφορο.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα