Δημήτρης Κόκοτας: Όλα πάνε καλά;

21:25 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Τη δική του μάχη στην εντατική εξακολουθεί να δίνει εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της 28ης Μαρτίου, στις πρόβες του J2US.

Ο λατρεμένος τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του που τον παρακολουθούν.

Την ίδια στιγμή, η αδελφή του Έλλη, μιλώντας στον Alpha είπε πως «Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Προχωράνε όλα,

είμαστε σε καλό δρόμο. Οι γιατροί τον προσέχουν. Βαδίζουμε όλο και καλύτερα, κάθε μέρα και καλύτερα».

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» δεν έγινε ούτε χθες και δεν θα γίνει ούτε σήμερα προσπάθεια αποσωλήνωσης και ίσως να μη γίνει σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Για να γίνει αυτή η διαδικασία, πρέπει και οι ενδείξεις του ασθενή και τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δίνουν την εντύπωση στους γιατρούς πως αν το κάνουν θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι έχουν γίνει και κάποιες προσπάθειες που δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία, τους αφήνει να το σκέφτονται παραπάνω. «Το γεγονός ότι παρατείνεται, δεν είναι κάτι αισιόδοξο. Θα έπρεπε να έχει αποσωληνωθεί», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα