Φατίχ Τερίμ η επόμενη μέρα – Προβληματισμοί Αλμέιδα και Μασούρα

Με πολλές αποκαλύψεις επιστρέψουν τα Παρασκήνια του Sportime, όπου πρωταγωνιστές είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ματίας Αλμέιδα και ο Γιώργος Μασούρας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός διόρθωσε με κάποιο τρόπο το λάθος του, διώχνοντας τον Φατίχ Τερίμ και φέρνοντας τον Χρήστο Κόντη που όντας βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει πώς λειτουργεί η ομάδα.

Η φυγή του

Τούρκου τεχνικού αναμένεται να αλλάξει πολλά και δε μιλάμε για το αγωνιστικό κομμάτι, αφού ήταν αρκετά γνωστό ότι είχε αρκετά θέματα στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές.

Πλέον αυτοί παίκτες μπορεί να βρουν ένα παραπάνω λόγο να παλέψουν τα δύο επόμενα κρίσιμα ματς με Ολυμπιακό και Άρη. Γιατί κάτι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον.

ΑΕΚ: Για τι μετανιώνει ο Αλμέιδα;

Από κει και πέρα, η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα, με ένα τρόπο απέτυχαν φέτος, χάνοντας από τα χέρια τους, αρκετές φορές το πρωτάθλημα, που το κρατούσαν αρκετά σφιχτά.

Πλέον ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να πανηγυρίσει τον δεύτερο σερί τίτλο της στη Super League 1.

Είναι ξεκάθαρα όμως ότι ακόμα και να πάρει τον τίτλο, πολλοί πρέπει να ψάξουν να βρουν το τι ακριβώς έγινε φέτος και πρώτος από όλους, ο Ματίας Αλμέιδα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορίας της Ένωσης και πρέπει να συνεχίζει να το κάνει.

Ολυμπιακός: Τι θα κάνει με Μασούρα;

Τέλος ο Ολυμπιακός είναι σε κατάσταση έκστασης με τον τελικό του Conference League να πλησιάζει και μάλιστα αρκετά γρήγορα.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετά μέτωπα ανοιχτά όσο αφορά τόσο τους δανεικούς που θέλει να κρατήσει αλλά και αυτούς που τελειώνουν τα συμβόλαια τους.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει ο Κώστας Φορτούνης είναι κοντά στο να υπογράψει, ενώ προς τα εκεί βαδίζει και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Η μόνη πολύ περίεργη περίπτωση είναι μέχρι τώρα ο Γιώργος Μασούρας, που βαδίζει προς μία συγκεκριμένη κατάσταση.

Όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις μάθετε από τα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φατίχ Τερίμ, – Προβληματισμοί Αλμέιδα, Μασούρα,fatich terim, – provlimatismoi almeida, masoura