Η αναφορά του Ανδρέα Βορύλλα στη Motor Oil και τα 20.000 ευρώ για κάθε παιδί πάνω από τα δύο – Τι είπε για τους άλλους ομίλους

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Ανδρέα Βορύλλα στη Motor Oil και το μέτρο της εταιρείας για παροχή 20.000 ευρώ στους εργαζόμενος της, για κάθε παιδί πάνω από τα δύο.

«Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα στην εταιρεία, Μotor Oil, που πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως κάθε οικογένεια εργαζομένων της που αποκτά περισσότερα από δύο παιδιά, θα ενισχύεται με το ποσό των 20.000 ευρώ για κάθε παιδί. Καλούμε και άλλες εταιρείες και ομίλους να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα

με παρόμοια προγράμματα», είπε ο Ανδρέας Βορύλλας, βουλευτής του Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας με τη ΝΙΚΗ, μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα τη διαχρονική στήριξη των εργαζομένων του, το Διυλιστήριο της Motor Οil συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων του.

Η Motor Oil θα προσφέρει στις οικογένειες των εργαζομένων της, για κάθε παιδί μετά το 2ο, 5.000 €, με τη γέννηση, 5.000 €, μόλις το παιδί συμπληρώσει τα πρώτα έξι έτη ζωής, 5.000 €, αφού γίνει 12 ετών και τέλος 5.000 €, με την ενηλικίωσή του.

Συνολικά, κάθε οικογένεια που αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά, θα ενισχύεται με το ποσό των 20.000 €, για κάθε ένα νέο παιδί», είχε αναφέρει η εταιρεία πριν από λίγες μέρες σε ανάρτηση της στο linkedin.

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα