Η Ευρωλίγκα έφτυσε και τον Ναν

Η Ευρωλίγκα φαίνεται πως θέλει να κάνει ντόρο πριν από το Final 4. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό που έγινε με τις ψηφοφορίες. Η Ευρωλίγκα έφτυσε τον Ολυμπιακό σε αυτή για τις καλύτερες 5άδες. Ομάδα που θα είναι στο Βερολίνο και δεν έχει ούτε ένα παίκτη. Μήτε στην πρώτη, μήτε στη δεύτερη.

Ο Ολυμπιακός δεν

πήγε στο F4 μόνος του. Κάποιοι τον πήγαν.

Μετά από τις καλύτερες 5άδες ανακοινώθηκε και ο MVP. Μάικ Τζέιμς λοιπόν. Της Μονακό που δεν πήγε καν στην τελική φάση. Παικταράς, δίχως συζήτηση. Παίκτης που η θέση του είναι στο NBA. Το έδειξε άλλωστε όταν έπαιξε πρόσφατα στις ΗΠΑ.

Αλλά φέτος δεν ήταν ο καλύτερος της regular season και των πλέι οφ. Ο καλύτερος ήταν ο Ναν. Δεν είναι οι 15, 16, 17 πόντοι μ.ο. Ή τα ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα. Είναι πάνω απ’ όλα το εντυπωσιακό impact που είχε στην ομάδα του. Ο Ναν με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, άλλαξε την πορεία του.

Το είπε και ο Σλούκας άλλωστε. Ο Παναθηναϊκός με την παρουσία του Ναν, δεν έγινε απλά ομάδα πλέι οφ. Έγινε ομάδα που πήρε τη 2η θέση στην κανονική περίοδο και πλέον είναι διεκδικητής του τίτλου.

Ο Αμερικάνος στα πλέι οφ με τη Μακάμπι δεν είχε ξεκινήσει καλά. Όταν όμως άγγιξε κάποια από τα στάνταρ του, η σειρά πήγε προς τον Παναθηναϊκό. Δύσκολα να υπάρξει debate για το αν ο Ναν ήταν ή δεν ήταν ο MVP φέτος.

Η Ευρωλίγκα έφτυσε και τον Ναν.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα