Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Βαφέας αρπάζει το όπλο του Στράτου

20:45 4/4/2024 - Πηγή: Sportime

Την πιο σοκαριστική εξέλιξη θα έχει η γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Φίλιππος δολοφονείται από τον Βαφέα σκορπίζοντας στη θλίψη τη Μάνη.

Η σειρά του Mega σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση. Τα όσα πρόκειται να δούμε όμως στη συνέχεια θα συγκλονίσουν κάθε τηλεθεατή.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Βαφέας καταλήγει νεκρός

H είδηση της δολοφονίας του Φίλιππου σοκάρει και γεμίζει θλίψη

όλους τους πρωταγωνιστές. Η Χάιδω νιώθει υπεύθυνη για το θάνατο του γιου της και τίποτα δε μπορεί να την παρηγορήσει. Σε πολύ άσχημη κατάσταση και η Βασιλική.

Στο μεταξύ η Αρετή μέσα από τη φυλακή απορεί που έχουν εξαφανιστεί όλοι. Όταν η Χρυσούλα της μεταφέρει τα νέα στο επισκεπτήριο εκείνη λυγίζει και σπαράζει για την κόρη της και τη Χάιδω.

Ο Κουράκος από την πρώτη στιγμή έχει πιάσει τον Βαφέα και τον Παρά και τους ανακρίνει καθώς είναι οι πρώτοι ύποπτοι. Ο πρώτος που θα σπάσει θα είναι ο Παράς ο οποίος ομολογεί τον τρόπο με τον οποίο έβγαλαν από τη μέση τον Φίλιππο.

Ο Βαφέας όμως αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Με μία απότομη κίνηση αρπάζει το όπλο του Στράτου. Ακολουθεί χαμός και η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ο Βαφέας καταλήγει νεκρός.

Η είδηση παρηγορεί κάπως τον Λυκούργο ο οποίος θεωρεί ότι αποδόθηκε μια κάποια δικαιοσύνη. Η Χάιδω όμως από την άλλη εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αντωνία σκοτώνει την Αλκμήνη

Τηλεθέαση: Οι Ψυχοκόρες έφεραν την ανατροπή – Σαρωτική η Γη της ελιάς και το MasterChef

MasterChef highlights 4/4: Έβγαλε στη φόρα τον Γιάννη ο Κουτσόπουλος για τις ευθύνες του (vids)

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα