Η παραλία: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο στην ΕΡΤ

Η παραλία αποτελεί μία από τις σειρές της ΕΡΤ η οποία μπαίνει δυναμικά στην τηλεόραση και τα επόμενα επεισόδια αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το τελευταίο επεισόδιο όμως και ο τρόπος με τον οποίον η ιστορία θα ρίξει τίτλους τέλους θα αναγκάσει το τηλεοπτικό κοινό να απογειώσει την τηλεθέαση.

Η παραλία: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο στην ΕΡΤ

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, οι πληροφορίες του Γράντου ενεργοποιούν τον θυμό τόσο του Διονύση όσο και του Σήφη οι οποίοι αναμένουν

να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή ένα γράμμα από τον άλλο κόσμο αλλάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον ένοχο της υπόθεσης δολοφονίας της Ρηνιώς.

Η διαδήλωση των χίπηδων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά καταλήγει σε μια σύγκρουση ανάμεσα στους χωριανούς και τα μέλη του κοινόβιου.

Παράλληλα, ο Δημητρός απελευθερώνεται από το ψυχιατρείο και φτάνοντας στα Μάταλα διαπιστώνει πως το πατρικό του σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο καθώς η τύχη της μητέρας του αγνοείται.

Δύο μήνες μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στην άλλοτε ειδυλλιακή παραλία των Ματάλων βρίσκει την παραλία ερημωμένη, το MermaidCafé κατεστραμμένο και την Ελένη Ανδρουλιδάκη να είναι η απόλυτη κυρίαρχος της περιοχής.

Ένας γάμος θα φέρει ξανά μαζί όλους τους κατοίκους του χωριού αλλά και τους χίπηδες τους οποίους η αστυνομία έχει απελευθερώσει μετά την κράτησή τους για ενάμιση μήνα.

Στο γλέντι του γάμου είναι προσκεκλημένοι όλοι, χίπηδες και χωριανοί, εκτός από την Ελένη, ενώ η Τες, ένα μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο, γεννάει στο ιατρείο του Χάρη.

Αργότερα, αφού οι χίπηδες χαιρετήσουν τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκαν αποχωρούν από την παραλία και μαζί τους ο Σήφης ο οποίος συνοδεύει την Λόρα στην χώρα της καταγωγής της.

Η Νάταλι όμως με την σειρά της και αφού συζητήσει με την Μαρία για το μέλλον της σχέσης τους αποφασίζει να παραμείνει κοντά στο μέρος που για εκείνη αποτελεί το πραγματικό της σπίτι.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα