Κέντρικ Ναν : Παίκτης του Ολυμπιακού είπε πως έπρεπε να ήταν MVP στη Euroleague – Ποιος ήταν; (vid)

Δεν είναι κακό να σπάνε τα ταμπού κάποιες στιγμές. Ο Κέντρικ Ναν θα μπορούσε να είναι ο MVP της Euroleague είναι η αλήθεια. Υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν δίστασε να το αναφέρει. Ποιος ήταν;

Η ιστοσελίδα Eurohoops έκανε την ερώτηση σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού! Η πλειοψηφία απάντησε Μάικ Τζέιμς.

Δεν υπήρχε Αμερικανός παίκτης των «ερυθρολεύκων» που δεν έδωσε τον τίτλο στον παίκτη της Μονακό! Σαν… αμερικανική αλληλεγγύη έμοιαζε. Όλα, μα όλοι!

Σίκμα, Γκος, Κάνααν, Πίτερς, Ράιτ, Γουόκαπ, Μήτρου Λονγκ… Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτοί. Κι άλλοι παίκτες επέλεξαν τον Αμερικανό πρώτο σκόρερ ever της διοργάνωσης. Αρκετοί παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέλεξαν και τον Φακούντο Καμπάτσο. Ποιος έκανε όμως τη διαφορά;

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν… μασάσει. Η επιλογή του ήταν προς τον Μάικ Τζέιμς, αλλά όπως είπε και ο ίδιος: «ήταν πολύ κοντά και ο Κέντρικ Ναν». Ωραίος ο «Λάρυ», δεν έχει τέτοια ζητήματα. Παρότι, η Euroleague έφτυσε τον Ναν, όπως και τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν γίνεται σε δέκα παίκτες να μην βρίσκεται ένας από την ομάδα του Πειραιά που έφτασε μέχρι το Final 4. Επιπρόσθετα, δεν γίνεται ο MVP να μην είναι κάποιος που έφτασε μέχρι το Βερολίνο. Λεπτομέρειες όμως.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Δείτε τι είπε ο «Λάρυ» για Κέντρικ Ναν…

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα