Ματίας Αλμέιδα: Ώρα Αυτοκριτικής!

Πολλές οι απαιτήσεις έχει από τον εαυτό του ο Ματίας Αλμέιδα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ έβγαλε στη σέντρα τον ίδιο και κανέναν άλλον, μετά την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή και ακριβώς όπως είναι. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρου της ιστορίας και της αγωνιστικής ταυτότητας της ΑΕΚ με την περυσινή κατάκτηση

του νταμπλ. Είναι ο ίδιος που με τα προπονητικά του επιτεύγματα έχει αποκτήσει ασυλία (και δικαιωματικά) εφάμιλλη του Πάπα.

Μόνο που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως αν η ΑΕΚ δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League 1 η χρονιά θα ΄ναι αποτυχημένη και ο ίδιος θα ΄χει «χάσει» πόντους στο διεθνές market: 47 ματς, μόλις 24 νίκες απολογισμός!

Ματίας Αλμέιδα: Αυτό χρεώνει τον εαυτό του!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στήριξε τον προπονητή της ομάδας του με ένα προσωπικό μήνυμα. Ο κόσμος δεν συζητάει καν να αποχωρήσει ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ. Ούτε σαν αστείο δεν το ακούει και με το δίκιο του. Ο Αργεντινός τεχνικός αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας για την επόμενη σεζόν στην Ένωση. Ο ίδιος όμως είναι πολύ απαιτητικός.

Βάσει πηγών μας, εκείνο που «χρεώνει» περισσότερο στον εαυτό του ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει να κάνει τόσο με την επιλογή προσώπων όσο με την υπερβολική ένταση των προπονήσεων. Μαν του μαν και 1 vs 1 σε ολάκερο το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε πιο ξεκούραστος από την ΑΕΚ που δεν είχαν παιχνίδι εδώ και 15 μέρες. «Κάηκαν» οι παίκτες, κόουτς…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα