Ο Μπερνάρ ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του – Η υπόσχεσή του

Ο Μπερνάρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 επί της Λαμίας. Με τα δύο γκολ του σφράγισε την ανατροπή.

Για ένα ακόμη παιχνίδι από τη μέρα που είπε πως έχει υπογράψει στην Ατλέτικο Μινέιρο, ο Βραζιλιάνος έστρεψε πάνω ου τα βλέμματα. Ήταν τρομερός και ανάγκασε ακόμη και τον προπονητή του να κάνει ξεχωριστή αναφορά κατόπιν σχετικής ερώτησης.

Ο Φατίχ Τερίμ είπε πως θα τον ήθελε και του χρόνου μεταξύ σοβαρού

και αστείου. Ξεκαθάρισε φυσικά πως κάτι τέτοιο είναι ουτοπικό. Το δήλωσε λίγο μετά και ο Μπερνάρ.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ξεκαθάρισε πως «τα πράγματα είναι δύσκολα από την στιγμή που έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με μία άλλη ομάδα. Η Ατλέτικο Μινέιρο με περιμένει και περιμένει πολλά από μένα και να σας πω και εγώ θέλω να επιστρέψω και λίγο στο σπίτι μου.

Όμως, όπως βλέπετε, όσο είμαι εδώ, συνεχίζω, τα δίνω όλα και κάνω ότι περισσότερο μπορώ γιατί θέλω και να κερδίσω το πρωτάθλημα και να κατακτήσω ότι άλλο μπορώ και ουσιαστικά να κάνω μια καλή και σωστή πορεία όσο είμαι ακόμη στην Ελλάδα.

Συνεχίζω την δουλειά μου, κάνω και την αυτοκριτική μου, δεν θα έπρεπε να χάσω τις ευκαιρίες που έχασα αλλά συνεχίζω, είναι ένα καπρίτσιο για μένα, συνεχίζω…».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα