Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Βαρκελώνη να κάνει αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ

17:05 3/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είναι ήδη στο Final 4. Να είναι η ομάδα μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην τελική φάση. Τα σφυρίγματα όμως στο Game 3, η διαιτησία που και στη Euroleague κανείς δε δίνει λόγο το στέρησε. Η τριάδα που έκανε απίστευτα λάθη στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα,

πήγε στο Βελιγράδι για το Game 4 του Μακάμπι-Παναθηναϊκός. Αυτό τα λέει όλα.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Κάτι παραπάνω. Μπήκε στο τέταρτο παιχνίδι και πήρε παραμάζωμα την Μπαρτσελόνα. Το +34 σε ματς πλέι οφ είναι εντυπωσιακό από μόνο του. Το 2-2 στη σειρά κάνει το Game 5 θρίλερ. Η ιστορία δεν είναι με την ομάδα του Μπαρτζώκα βέβαια.

Ποτέ φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατόρθωσε να σπάσει την έδρα σε πέμπτο ματς. Οι γηπεδούχοι έχουν 18 στα 18. Και αν στην περίπτωση του Παναθηναϊκού αυτό είναι θετικό, σε αυτή του Ολυμπιακού είναι από την ανάποδη.

Ο Ολυμπιακός αν παίξει όπως στο πρώτο ματς, ειδικά στο focus μέσα στο παρκέ θα κερδίσει. Εύκολο δεν είναι αλλά θα πάει στη Βαρκελώνη για να πετύχει κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ. Ας είναι η πρώτη ομάδα που θα το κατορθώσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα