Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η ατάκα Στίλερ για Αλμέιδα και o Mαρινάκης!

Διάλογο άνοιξαν Τόμπιας Στίλερ και Ματίας Αλμέιδα κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Ήρεμος και ευγενέστατος ο Τόμπιας Στίλερ στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Ο Γερμανός ρέφερι μπήκε πολλές φορές στην διαδικασία να εξηγήσει τις αποφάσεις του στους ποδοσφαιριστές. Κουβέντα είχε και με τους ανθρώπους των δύο πάγκων.

Σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης, ο Γερμανός ρέφερι όπως φάνηκε και στην τηλεοπτική κάλυψη, είχε διάλογο με τον Ματίας Αλμέιδα. Ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε πολύ

χαλαρά και επίσης σε άκρως ευγενικά πλαίσια για κάποια φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο Στίλερ μιλώντας στον Aργεντίνο τεχνικό του είπε το εξής. «Είσαι ο πιο ευγενικός προπονητής που έχω δει, αλλά όχι και ο πάγκος της ομάδας σου». Αμέσως ο Αλμέιδα του τόνισε οτι θα μιλήσει ο ίδιος στους συνεργατες του και θα τους ζητήσει να μην σηκώνονται. Κάτι που έκανε αμέσως επιστρέφοντας στον πάγκο του και στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό.

Οσο ήρεμο ήταν το κλίμα εντός του αγωνιστικού χώρου και πέριξ αυτού, ακόμα πιο ήρεμα ήταν τα πράγματα στα αποδυτήρια και στους περιβάλλοντες χώρους αυτών. Και όχι μόνο στο τέλος που και οι άνθρωποι της ΑΕΚ παραδέχθηκαν οτι δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά και στο ημίχρονο και πριν την έναρξη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που κατέβηκε και πριν και στην ανάπαυλα και στο τέλος, αρχικά εμψύχωσε την ομάδα του και έναν – έναν προσωπικά ποδοσφαιριστές και προπονητικό και στη συνέχεια μοίραζε συγχαρητήρια. Η παραμικρή ένταση στο Φάληρο, κάτι που έκανε εξέπληξε ευχάριστα και την διαιτητική ομάδα απο την Γερμανία.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα