Ολυμπιακός: Κοίτα να δεις που θα πάρουν κούπα πρώτα τα μικρά και μετά οι άνδρες και Τζολάκης ο Σίνα (vids)

Ολυμπιακός: Την Δευτέρα η Κ19 του Ολυμπιακού θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.

Οι μικροί του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα… προλάβουν τους μεγάλους, αφού μία μέρα πριν, το ανδρικό του Ολυμπιακού

πέτυχε μία μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Δύο νίκες μακριά από τον τελικό οι άνδρες, στον τελικό του UEFA Youth League η Κ19 του Ολυμπιακού, πάλι μετά από διαδικασία πέναλτι, πάλι μετά από εκπληκτικές αποκρούσεις του τερματοφύλακά της Άντζελο Σίνα, ο οποίος έγινε… Κωσταντής Τζολάκης. Μία απόκρουση και δύο πέναλτι άστοχα για τον Σίνα (άουτ και δοκάρι), τρεις αποκρούσεις για τον Τσολάκη.

Από τις εξέδρες του γηπέδου της Νιόν είδε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τα «παιδιά» του, να κρατάνε το 0-0 με την πολύ δυνατή Ναντ, να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν, να τους ακυρώνεται γκολ και να παίρνουν τελικά την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Στον πάγκο της Κ19 κάθισε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Παρόν, είδε την προσπάθεια των παικτών της Κ19 του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φενερμπαχτσέ, έφυγε κατευθείαν για την Ελβετία.

Μαγικές στιγμές για τον οργανισμό του Ολυμπιακού, που σε 16 ώρες είδε την αντρική του ομάδα να κερδίζει πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και την ομάδα νέων να κερδίζει την πρόκριση στον τελικό του UEFA Youth League, της κορυφαίας οργάνωσης της Ευρώπης για την συγκεκριμένη ηλικία.

Μεγάλη η επιτυχία της Κ19 του Ολυμπιακού, καθώς η Ναντ είχε φέτος τέσσερις στις τέσσερις προκρίσεις στην διαδικασία των πέναλτι. Αποθέωσαν οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακου τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στην εξέδρα, καθώς και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Την παράσταση έκλεψε η φωτογραφία των νεαρών παικτών του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σημαία της Ελλάδας.  Στον τελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ημιτελικού Μίλαν-Πόρτο.

Να σημειωθεί επίσης πως οι δύο ήρωες του Ολυμπιακού, Τζολάκης και Σίνα, προέρχονται και οι δύο από τις ακαδημίες των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός-Ναντ: Η διαδικασία των πέναλτι

0-0 Λε Του, άουτ

0-0 Μουζακίτης, απέκρουσε ο Μαμπόν

0-0 Ακαπαντιέ, απέκρουσε ο Σίνα

1-0 Μπάκουλας

1-1 Τουρέ

2-1 Χ. Κωστούλας

2-1 Λερού, δοκάρι

3-1 Λιατσικούρας

Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Σίνα, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Κουτσογούλας (79′ Λιατσικούρας), Μουζακίτης, Χ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης (61′ Δάμα), Κ. Κωστούλας, Πρεκατές (90+3’ Τανούλης), Μπακούλας.

Ναντ (Σ. Μορό): Μαμπόν, Γκοτιέ (69′ Κούμους), Γκόμες, Γκιρασί (77′ Τουρέ), Λερού, Μαφουμπί, Ασουμανί (81′ Λε Του), Ντουγκάρντ, Νζιτά (69′ Τσόβεν), Ακαπαντιέ, Μαμπά.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Ναντ: Κουτσίδης – Από το αεροδρόμιο κατευθείαν βασικός – Με το ζόρι ζέσταμα

Ολυμπιακός – Ναντ Κ19: Με έμπνευση του VAR η ακύρωση του γκολ του Μπάμπη Κωστούλα για χέρι του αδελφού του Κώστα Κωστούλα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Κοίτα, Τζολάκης, Σίνα,olybiakos, koita, tzolakis, sina