Ολυμπιακός: Κοιτάζονταν οι παίκτες μεταξύ τους με την κίνηση Μεντιλίμπαρ πριν τον αγώνα με τον Άρη

13:11 4/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Κοιτάζονταν οι παίκτες μεταξύ τους με την κίνηση του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ πριν τον αγώνα των ερυθρόλευκων με τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία εύκολη νίκη με 3-0 επί του Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στην δεύτερη αγωνιστική των play off της ελληνικής Super League.

Mία

νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, έβαλε ξανά στο παιχνίδι, για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τους ερυθρόλευκους.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, γι άλλη μία φορά ξάφνιασε τους παίκτες του Ολυμπιακού με μία κίνησή του που δείχνει πολλά.

Ο Μεντιλίμπαρ έβαλε ξανά βασικό τον Παναγιώτη Ρέτσο, όταν όλοι θεωρούσαν πως λόγω της φάσης με το Νίκλας Ελίασον και το 1-0, δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής ο 25χρονος διεθνής Έλληνας αμυντικός των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Κοιτάζονταν οι παίκτες μεταξύ τους με την κίνηση Μεντιλίμπαρ πριν τον αγώνα με τον Άρη

Πολλή κουβέντα έγινε για το γεγονός ότι ο Ρέτσος δεν έκανε φάουλ στον Ελίασον, επιτρέποντας στον παίκτη της ΑΕΚ να βάλει γκολ.

Όμως είπαμε. Ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι ο… μέσος όρος. Ένας οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα άφηνε τον Ρέτσο στον πάγκο. Αυτό πίστευαν και οι περισσότεροι.

Όμως ο Βάσκος ξεκίνησε την ενδεκάδα από τον Ρέτσο, για να δείξει στον παίκτη πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στο μυαλό του, αναφορικά με το 1-2 στα στόπερ του Ολυμπιακού.

Και όντως, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Νο 2 στόπερ του Ολυμπιακού θεωρεί ο Μεντιλίμπαρ τον Ρέτσο, με το Βάσκο προπονητή να στηρίζει πολλά στον Έλληνα αμυντικό και να το δείχνει έμπρακτα.

Τι θα κέρδιζε αλήθεια ο Μεντιλίμπαρ αν άφηνε τον Ρέτσο στον πάγκο, την ώρα που ο 25χρονος κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα γενικά;

Τώρα, αν το καλοκαίρι έρθει δεύτερος στόπερ, δεξιοπόδαρος, επιπέδου Κάρμου και αν μείνει ο Κάρμο, δύο θέματα που έχουν ήδη δρομολογήθει ο Παναγιώτης Ρέτσος θα παραμείνει Νο3 στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ. Άρα πρέπει να έχει τελειώσει στο μυαλό του Ρέτσου η όποια σκέψη αμφισβήτησης.

Καλός άνθρωπος πάνω απ’ όλα ο Μεντιλίμπαρ, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να νιώθουν σιγουριά μαζί του και την βεβαιότητα πως δεν θα αδικηθούν.

Διαβάστε επίσης:

Ρισκάρει ο Ολυμπιακός με την απενεργοποίηση του Ντόι

Τρίζει το Καραϊσκάκης – Έστειλε παικταρά ο Μέντες στο Καραϊσκάκης να δει τον Ολυμπιακό;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα