Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πάει να πάρει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τελείως δικό του τρόπο – Το ξέρει ότι είναι σημαντικό

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ πάει να πάρει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τελείως δικό του τρόπο και το ξέρει ότι είναι ο σημαντικότερος αγώνας των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα.

Απίθανος Μεντιλίμπαρ, έβγαλε… αποστολή για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης που έχει καθαρά την υπόγραφή του.

Με

τους Νταβίντ Κάρμο, Κώστα Φορτούνη και Ροντινέι εκτός αποστολής ο Μεντιλίμπαρ πάει να παρατάξει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό από αυτόν που έχει μελετήσει ο Λουτσέσκου και να πάρει τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πάει να πάρει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τελείως δικό του τρόπο – Το ξέρει ότι είναι σημαντικό

Ο Ολυμπιακός βάσει των όσων έδειξε στην προπόνηση ο Βάσκος, θα αγωνιστεί με τους:

Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Αμπι ή Ντοι (αουτσάιντερ ο Βέζο), Ρίτσαρντς (σ.σ. αουτσάιντερ ο Ορτέγκα), Ιμπόρα με Όρτα (σ.σ. ή Αλεξανδρόπουλος), Ποντένσε, Μασούρας (σ.σ. έχει πιθανότητες και ο Ζέλσον που τον δοκίμασε), Γιόβετιτς, Ελ Αραμπι (σ.σ. μπορεί να ξεκινήσει ο Ναβάρο).

Άλλη… ομάδα θα παρατάξει ο Μεντιλίμπαρ με τον ΠΑΟΚ και το κάνει γιατί πιστεύει πως αυτή η ομάδα θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: 

Μαρμιτα: Πανηγύρισαν σαν… Ολυμπιακοί την πρόκριση επί της Φενέρ, Χατζηνάκος, Τρέγιας και Ραπτόπουλος! (vids)

Μαζί Τσουκαλάς και Άκης – Τα έσπασαν όλα στο ξεκίνημα της εκπομπής!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ, ΠΑΟΚ,olybiakos, mentilibar, paok