Ομάδα της Premier League κάνει σκάουτινγκ στην Ελλάδα

23:16 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ομάδα από την Premier League έχει λοκάρει το τελευταίο χρονικό διάστημα το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν κατά την περίοδο των μεταγραφών το καλοκαίρι, γίνει κάποια κίνηση από την κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Η Ελλάδα εξάλλου έχει ήδη 4 διεθνείς εκεί, τον Κώστα

Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, τον Ντίνο Μαυροπάνο στη Γουέστ Χαμ, τον Βλαχοδήμο στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Τζορτζ Μπάλντοκ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Συν φυσικά τον Γιαννούλη στη Νόριτς, ομάδα δηλαδή που διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου. Ή τον Σιώπη στην Κάρντιφ.

Κατά διαστήματα ομάδες από την Premier League έχουν συνδεθεί με το σκάουτινγκ στη χώρα μας. Από τις τοπ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Λίβερπουλ) έως και τις Τότεναμ, Μπράιτον αρκετά πρόσφατα.

Σίγουρα τα κουκιά είναι μετρημένα αν μιλάει κάποιος για αυτό το τοπ επίπεδο. Ίσως κάποιοι ξένοι παίκτες (ο Ποντένσε π.χ. παίζει δανεικός από τους Γουλβς), οι γνωστοί Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης και πλέον Ιωαννίδης. Αλλά και ποδοσφαιριστές από τις U19 μια και η πορεία του Ολυμπιακού στο Youth League δεν μπορεί να περάσει έτσι.

Σίγουρα υπάρχουν ομάδες εκτός Αγγλίας που για τους 3 φαίνονται να βρίσκονται πιο μπροστά στο σκάουτινγκ. Για τον Κωνσταντέλια π.χ. Λειψία και Σάλτσμπουργκ. Για τον Ιωαννίδη, Σεβίλλη, Σπόρτινγκ, Αταλάντα, Ρεν, Λανς. Για τον Κουλιεράκη σίγουρα η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η παρουσία πάντως, σκάουτ της Prermier League στα τελευταία παιχνίδια δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μπορεί να σημαίνει πολλά και θα φανεί στο μέλλον. Μπορεί και τίποτα, αμελητέο σίγουρα δεν είναι στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο. Εξάλλου μια ενδεχόμενη μεταγραφή σίγουρα θα προκαλέσει τεράστια αίσθηση.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα