Παναθηναϊκός: Αυτός δικαιούται να φωνάζει

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο αυτό τον καιρό, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ επέλεξε να βγάλει την πικρία του για τον χρόνο συμμετοχής του.

Μία που βγήκαν οι δηλώσεις του, μία που πήρε χρόνο συμμετοχής και σκόραρε ξανά. Στη θλιβερή εμφάνιση του «τριφυλλιού» στην Τούμπα ο Σουηδός μπήκε ξανά αλλαγή και έκανε αυτό που ξέρει, να σκοράρει.

Σίγουρα δεν είναι ο πιο πλήρης επιθετικός.

Έξω από το κουτί δεν έχει την ίδια ευχέρεια με άλλους, αλλά εντός αυτού, δεν θέλει και πολλά. Του αρκεί να πάρει την μπάλα σωστά. Με τον χρόνο συμμετοχής του είναι εντυπωσιακό ότι έχει σκοράρει οκτώ γκολ στη Super League 1.

Πρόσφατα ο ίδιος δήλωσε στην Aftonbladet πως ένιωσε «απογοητευμένος που δεν έπαιξα περισσότερο. Θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω πιο πολλά». Και η αλήθεια είναι πως έχει δίκιο.

Ο Άντραζ Σπόραρ παίρνει τις ευκαιρίες τη μία μετά την άλλη και τις πετάει στα σκουπίδια, όπως έκανε και με τον ΠΑΟΚ, και ο Γερεμέγεφ σκοράρει με το σταγονόμετρο. Κανείς δεν αμφιβάλει για το ποιον πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός ως πρώτη του επιλογή στην κορυφή της επίθεσης. Ακόμη και ο Γερεμέγεφ στη συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο καλύτερος παίκτης του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, η αλλαγή του μάλλον θα έπρεπε να είναι ο Γερεμέγεφ, ο οποίος εύλογα έκανε τα παράπονά του. Και σε αντίθεση με άλλους παίκτες που κατεβάζουν μούτρα και όταν πρέπει να παίξουν είναι άφαντοι, εκείνος στο γήπεδο δίνει τις απαντήσεις του στον βαθμό που μπορεί.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα