Παναθηναϊκός: Έκανε ξανά τη μεγάλη έκπληξη ο Τερίμ!

20:19 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, φιλοξενεί την ΑΕΚ (21:00, CS1) σε έναν πρόωρο τελικό για εκείνον.

Ο Φατίχ Τερίμ προχωρά ξανά σε εκπλήξεις. Με τον ΠΑΟΚ κατέβασε μία ενδεκάδα δίχως λογική και αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ήττα της ομάδας

του. Τώρα κάνει κάτι άλλο!

Μετά από πολύ καιρό πάει στα χαφ τον Αράο και παίζει με πειραματικό αμυντικό δίδυμο. Ακαϊντίν και Γεντβάι θα είναι οι δύο μπροστά από τον Ντραγκόφσκι. Χουάνκαρ και Κώτσιρας ήταν δεδομένο πως θα ξεκινήσουν στα άκρα μετά την κάκιστη εικόνα που είχαν οι Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδης λίγες μέρες νωρίτερα.

Ο Αράο στη μεσαία γραμμή θα έχει μαζί του τον Τσέριν και μπροστά τους τον Μπακασέτα. Δεν βγαίνει σε αυτή την κατάσταση ο εξαιρετικός Μπερνάρ, ενώ δεξιά ο Τερίμ έβαλε τον Βέρμπιτς! Υπήρχε ως σκέψη και την εφαρμόζει. Παράλληλα, δείχνει με αυτό τον τρόπο πως ο Μαντσίνι είναι ξεκάθαρα πιο πίσω στις επιλογές του ακόμη και όταν δεν υπάρχει ο Παλάσιος. Ακόμη πιο πίσω προφανώς ο Λημνιός που μένει στον πάγο ξανά.

Μόνος του στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης, όπως αναμενόταν. Στον πάγκο είναι ο Γερεμέγεφ και εκτός αποστολής λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του ο Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Λημνιός, Μαντσίνι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς και Βιλένα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Δείτε ΕΔΩ την ενδεκάδα της ΑΕΚ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα