Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο τελικός του Κυπέλλου σε Live Streaming και Live ενημέρωση

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τζάμπολ στις 19:00, στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε την εξέλιξη του αγώνα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Δείτε τον αγώνα σε Live Streaming ΕΔΩ

Live ενημέρωση στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:
58-69 (Τελικό)

Τελικό σκορ ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός 58-69, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι Κυπελλούχους Ελλάδας!

8-18 τα λάθη, 23-12 οι ασίστ. Στοιχεία που εν πολλοίς έκριναν τον τελικό.

Με 41” για το τέλος και τον Ολυμπιακό να έχει αέρα 11 πόντων ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έχει κριθεί. Κατακτητές οι ερυθρόλευκοι με τους οπαδούς τους να πανηγυρίζουν και κάποιους του Παναθηναϊκού να έχουν ήδη αποχωρήσει από τα Δύο Αοράκια.

Ο Μήτρου-Λονγκ και Ράιτ είναι εξαιρετικοί στο τέταρτο δεκάλεπτο και ο Ολυμπιακός 4,5 λεπτά πριν το τέλος του τελικού ξεφεύγει με 13 πόντους (46-59) και πλέον είναι φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός όχι μόνο διατηρεί το +5 του ημιχρόνου, αλλά συν ένα καλάθι (39-47). Πρώτος σκόρερ ο Φαλ με 13 για τους Πειραιώτες, όσους έχει και ο Μήτογλου για τους πράσινους που στο διάστημα αυτό ήταν νευρικοί και άστοιχοι.

Ο Κανάαν «βρίσκει το χέρι του». Από άποντος στο πρώτο ημίχρονο ο Αμερικανός έχει πετύχει δύο τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο κι έτσι έφτασε τους 6 πόντους κρατώντας παράλληλα την ομάδα του μπροστά.

Άρχισε το τρίτο δεκάλεπτο

Μετά το καλό ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τον ρυθμό του την περισσότερη ώρα ακολουθεί στο σκορ. Γγκραντ με 8, Λεσόρ με 6 και Μήτογλου με 5 πόντους οι πρώτοι σκόρερ. Πάντως η διαφορά γίνεται στους εξής τομείς: Ο Ολυμπιακός έχει 13 ασίστ και μόλις 3 λάθη και επιπλέον έχει κάνει 7 κλεψίματα. Αντιθέτως οι πράσινοι έχουν μόλις 6 ασίστ για 9 λάθη και 2/9 τρίποντα.

Φαλ με 8, Πετρούσεφ και 5 και Λαρεντζάκης με 4 πόντους οι πρώτοι σκόρερ των Πειραιωτών που είναι μπροστά παρότι έχουν μόλις 1/14 τρίποντα. Ο Κανααν έχει 0/3, όντας άποντος και δείχνει επηρεασμένος από την πτώση που είχε στις αρχές του αγώνα.

Λήγει το πρώτο ημίχρονο, μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός με 30-25 επί του Παναθηναϊκού.

Ο Κάνααν έχει ξαναμπει στο ματς και αγωνίζεται κανονικά πλέον.

Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό μπροστά επί του Παναθηναϊκού με σκορ 12-14. Για τους πράσινους ο Λεσόρ έχει 6π. όσους και ο Φαλ για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός «μαζεύει» γρήγορα τη διαφορά και με κάρφωμα του Φάλ κάνει το 10-10 στο 7′.

Ο Κάνααν γύρισε στον ερυθρόλευκο πάγκο, συνεπώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό τελικά.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς και με 4 πόντους από Ναν και Λεσόρ προηγείται με 10-6 μετά από 5 λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Κάαναν είχε ξαπλώσει στο παρκέ, δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού, δείχνοντας ζαλισμένος και θα γίνει αλλαγή. Όπως φάνηκε σε μπάσιμο που επιχείρησε χτύπησε το κεφάλι του πάνω στον Μήτογλου. Έτσι ο Αμερικανός έγινε αλλαγή και θα πάει στο ιατρείο του γηπέδου για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

Άρχισε ο τελικός!

Την 5άδα του Παναθναϊκού αποτελούν οι: Γκραντ, Ναν, Μήτογλου, Γκριγκόνις, Λεσορ ενώ αυτή του Ολυμπιακού οι: Γουόκαπ, Κάνααν, Φαλ, Μπρζντέικις, Πίτερς.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα