Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που είχε γίνει γκόλ

Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ: «Έφαγα Bacardi και κόκα κόλα στον Michael Schumacher κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων – ήταν χάος»

Το σύμβολο της Formula 1, Michael Schumacher, ήταν γνωστό ότι άφησε τα μαλλιά του κάτω μετά από έναν νικηφόρο αγώνα και ένα συγκεκριμένο πάρτι τον είδε

να πέφτει με τα μούτρα σε πολλά ποτά και να γίνεται σκνίπα.

Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 , Μίκαελ Σουμάχερ τον βρήκαν μεθυσμένο, έγινε μια ποτισμένη μπονάτσα, όταν μούσκεψε με ένα Bacardi και κόκα κόλα.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν διαβόητος για τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα μετά από μια νικηφόρα σεζόν, ένα συχνό σενάριο δεδομένης της ακαταμάχητης παρουσίας του στην πίστα.

Κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα με την Benetton ακολουθούμενη από μια πενταετή νικηφόρα πορεία με τη Ferrari από το 2000 έως το 2004, ο αγωνιστικός εικονίδιο απόλαυσε πλήρως τα λάφυρα της επιτυχίας του, ιδιαίτερα μετά από έναν θρίαμβο στην πίστα, αναφέρει η Mirror .

Οι άγριοι πανηγυρισμοί του μετά τον αγώνα επισημάνθηκαν από τον πρώην μηχανικό της McLaren, Marc Priestley, ο οποίος παρακολούθησε τη νίκη του Schumacher στο Γερμανικό Grand Prix.

Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ:  Συζητώντας με την OLBG , ο σημερινός οικοδεσπότης της F1 έριξε φως στην αξέχαστη παρωδία που έβλεπε ανθρώπους να πλημμυρίζουν έναν άχαρο Σουμάχερ με ποτά, στα γενέθλιά του.

Έχοντας κερδίσει δύο πρωταθλήματα με την Benetton πριν από την πενταετή νικηφόρα θητεία του με τη Ferrari από το 2000 έως το 2004, ο 55χρονος απολάμβανε τους καρπούς της δουλειάς του, ειδικά μετά από αγώνες.

Ένα ιδιαίτερο παράδειγμα των εορτασμών του μετά τον αγώνα συζητήθηκε από τον πρώην μηχανικό της McLaren, Marc Priestley, ο οποίος ήταν παρών στο πάρτι του Schumacher μετά τον θρίαμβό του στο Γερμανικό Grand Prix.

Μιλώντας στο OLBG , ο πλέον παρουσιαστής της F1 μίλησε για την αξέχαστη εμπειρία που είχε ανθρώπους να πετάνε ποτά στον μεθυσμένο Σουμάχερ.

Θυμήθηκε: «Μια υπέροχη ανάμνηση ήταν στα γενέθλιά του μετά το Γερμανικό Γκραν Πρι, υπήρχε ένα μπαρ στην πίστα. Πρέπει να ήταν μετά τον αγώνα της Κυριακής, γιατί ο Σουμάχερ μέθυσε πολύ, όπως όλοι.

“Κάποια στιγμή, στεκόταν πάνω από το μπαρ και του έριχνε σαμπάνια πάνω από το κεφάλι του, κάλυπτε το σώμα του και πήγε παντού. Άλλοι άρχισαν να του πετάνε ποτά, ήταν χάος”.

Στη συνέχεια, ο Priestley παραδέχτηκε ότι και αυτός συμμετείχε στη διασκέδαση πίνοντας το αγωνιστικό εικονίδιο με το δικό του ποτό καθώς πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι είχα ένα Bacardi και κόκα κόλα στο χέρι μου και είπα στον εαυτό μου «Δεν πρόκειται να χάσω αυτή την ευκαιρία να ρίξτε ένα ποτό στο πρόσωπο του Μίκαελ Σουμάχερ».

Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ : Ο πρώην μηχανικός της McLaren Priestley είδε την ευκαιρία του να μουλιάσει τον Schumacher με ένα ποτό

Ο Priestley ομολόγησε ότι συμμετείχε στο γλέντι, πίνοντας το δικό του ποτό στον θρύλο των αγώνων καθώς αφηγήθηκε: «Θυμάμαι ότι είχα ένα Bacardi και κόκα κόλα στο χέρι μου.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν βουτηγμένος με ποτά

“Έτρεξα και έριξα το Bacardi και την κόκα κόλα μου στο πρόσωπό του. Μου ανταπέδωσε τη χάρη δίνοντάς μου μια μεγάλη μεγάλη αγκαλιά, έτσι και εγώ καλύφθηκα με όλο το ποτό.

«Είπα στον εαυτό μου “Δεν πρόκειται να χάσω αυτή την ευκαιρία να ρίξω ένα ποτό στα μούτρα του Μίκαελ Σουμάχερ”. Έτρεξα και έριξα το Bacardi και την κόκα κόλα μου στο πρόσωπό του.

«Μου ανταπέδωσε τη χάρη κάνοντάς μου μια μεγάλη αγκαλιά, κι έτσι κάλυψα όλο το ποτό». Από το τραγικό του ατύχημα στο σκι τον Δεκέμβριο του 2013, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς που άλλαξαν τη ζωή του, ο Σουμάχερ κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ιστορίες όπως του Priestley από τους θριαμβευτικούς του χρόνους φέρνουν μεγάλη χαρά στους θαυμαστές που περίμεναν με δολωμένη ανάσα για ενημερώσεις για την υγεία του, οι οποίες ήταν λίγες, καθώς η οικογένειά του σέβεται την επιθυμία του για ιδιωτικότητα.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα