Τσιτσιπάς: Ο τελευταίος πόντος και η απίστευτη συγκίνηση μετά την κατάκτηση του Μόντε Κάρλο για 3η φορά (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε «πρίγκιπας» του Μόντε Κάρλο για 3η φορά στην αξιόλογη καριέρα του και μετά το τέλος του τελικού με τον Κάσπερ Ρουντ, ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Αρχικά με το που τελείωσε η αναμέτρηση, ο Έλληνας πρωταθλητής έπεσε ανάσκελα χαμογελαστός, μένοντας για αρκετά δευτερόλεπτα στο χωμάτινο έδαφος πριν σηκωθεί και αγκαλιάσει εγκαρδίως τον Νορβηγό αντίπαλό του.

Στη συνέχεια έκατσε στον πάγκο έβαλε τα χέρια στο πρόσωπό του και έδειξε να είναι πολύ φορτισμένος, σχεδόν δακρυσμένος. Ήταν η πίεση από όλη αυτή την προσπάθεια που έκανε τόσο στο Monte Carlo Masters όσο και γενικότερα στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να κατακτήσει έναν αξιόλογο τίτλο.

Πριν από λίγο καιρό είχε υποχωρήσει ακόμη και στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο πλέον μετά τη σημαντική του επιτυχία στο Μονακό ανεβαίνει 5 θέσεις κι έτσι από τη Δευτέρα θα βρεθεί στο Νο7 του κόσμου.

«Fate favors fearless», έγραψε στην κάμερα ο Τσιτσιπάς όπως συνηθίζουν να κάνουν οι νικητές στο τένις, με τη φράση αυτή να σημαίνει στα ελληνικά: «Η μοίρα βοηθάει αυτόν που δεν φοβάται».

Δείτε παρακάτω

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα