Άγιοι Ανάργυροι: Αύριο στον ανακριτή ο δράστης - Αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του

Απολογείται ο 39χρονος που δολοφόνησε την 29χρονη έξω από αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.Το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί αναμένεται να περάσει αύριο, ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας της 28χρονης έξω από αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του…

Η 28χρονη έμεινε έγκυος από τον 39χρονο και απέβαλε μετά από ξυλοδαρμό

Νωρίτερα αποκαλύφτηκε ότι η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν από τον 39χρονο δολοφόνο της και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο δράστης.

Η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από το οικογενειακό

περιβάλλον και το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια.

«Υπήρχε περιπολικό» - Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου, σχετικά με το περιπολικό είπε: «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα μη ύπαρξης περιπολίας στην περιοχή, υπήρχε περιπολικό στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Το ερώτημα είναι το γιατί δεν κλήθηκε από τους αστυνομικούς το περιπολικό για να συνοδεύσει την κοπέλα στο σπίτι της».

«Βοήθεια, είναι εδώ, με κυνηγάει»

Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, πήρε το «100» για να ενημερώσει την Άμεση Δράση, τότε ακολούθησε ο εξής συγκλονιστικός διάλογος:

28χρονη: Είμαι έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και ο πρώην φίλος μου έξω από το σπίτι μου. Θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου. Άμεση Δράση: Πού είναι το σπίτι σας ακριβώς; 28χρονη: Βοήθεια είναι εδώ με κυνηγάει

Αμέσως η 28χρονη άρχισε να περιγράφει το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε, αλλά εκείνη τη στιγμή δέχτηκε την επίθεση και ακούστηκαν ουρλιαχτά και φωνές στο τηλέφωνο.

Ο 39χρονος δολοφόνος τη μαχαίρωσε στην πλάτη με μαχαίρι όσο εκείνη φώναζε ότι τη σκοτώνει.

Τι περιγράφει ο φίλος της που την συνόδευσε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Ο φίλος της περιέγραψε: «Όταν κατεβήκαμε κάτω στον δρόμο, πήρε το 100 τηλέφωνο και έλεγε το περιστατικό, δηλαδή ότι ο πρώην φίλος της είναι έξω από το σπίτι και πού βρισκόμαστε ακριβώς. Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο, ένας άνδρας έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω της και άρχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι. Εγώ αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω και θυμάμαι έναν αστυνομικό που ήρθε και κλώτσησε το χέρι του να μην κρατάει το μαχαίρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι, Αύριο, - Αποκαλύψεις,agioi anargyroi, avrio, - apokalypseis