Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αστυνομικού

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αστυνομικού που σκοτώθηκε για το μεροκάματο στον Πειραιά.Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε στον Πειραιά όπου δούλευε για το μεροκάματο. Όπως φαίνεται στα πλάνα, που παρουσίασε το κανάλι star, στο σημείο επικράτησε πανικός.…

«Ήθελε να αγοράσει δικό του σπίτι»

Ο ειδικός φρουρός της νοτιοανατολικής Αττικής ήταν στην οικοδομή για ένα δεύτερο μεροκάματο.

Από την αστυνομία έπαιρνε 1.000 ευρώ και με τις υπερωρίες έφτανε με το ζόρι 1.100.

Ο 31χρονος Αγαθάγγελος είχε βάλει στόχο να αγοράσει μια γκαρσονιέρα στην Αθήνα για να μη δίνει άλλο λεφτά στα ενοίκια.

Πριν μπει στο σώμα έκανε δεκάδες δουλειές ακόμα και κλάδεμα ελιών.

Παρανομία στον Πειραιά

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πασαλιμάνι, στην οδό Νεωρίων, τη στιγμή που εκτελούνταν εργασίες στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκε κάποιο δοκάρι και ξαφνικά τμήμα του κτιρίου άρχισε να καταρρέει. Η ηλεκτρονική άδεια που είχαν πάρει ήταν για μικρές εργασίες, με τους κατοίκους, όμως, να λένε ότι τέτοιες δε γίνονταν, άκουγαν να σπάνε τοίχους.

Ο 47χρονος εργολάβος, ο οποίος είχε πάρει άδεια για μικρές εργασίες και έσπαγε τοίχους μέσα στο κτίριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το όνομά του απασχολεί για δεύτερη φορά την αστυνομία μέσα σε λίγες μέρες, καθώς στις 20 Μαρτίου το συνεργείο του εντοπίστηκε να κάνει παράνομες εργασίες σε διαμέρισμα στην οδό Ταϋγέτου στα Πατήσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα