Το «γυρίζει» ο καιρός σε καταιγίδες - Νέα πρόγνωση για τις περιοχές

Σε ποιες περιοχές έρχονται μπόρες και καταιγίδες. Η πρόγνωση καιρού από το meteo.Καταιγίδες έρχονται σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση καιρού από το meteo για την Πέμπτη 23/8. Ωστόσο, οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές και θα έχουμε 40άρια. Αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo:
Τοπικοί…

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35-36 βαθμούς.

Καιρός - Πού έρχονται μπόρες

Με βοριάδες έως 6 μποφόρ και αρκετές μπόρες οι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στο Aιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 βαθμούς, έως 36 στα νησιά μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα