Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: «Οι γιατροί είπαν πως δεν επιστρέφει - Μίλησαν για δρόμο χωρίς γυρισμό»

Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης συνοδηγού που τραυματίστηκε σοβαρό στο σοκαριστικό τροχαίο.Δυσάρεστα νέα έρχονται όσον αφορά στην κατάσταση της 22χρονης συνοδηγού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρό στο σοκαριστικό τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη, με τον 27χρονο οδηγό να χάνει τη ζωή του. Αναλυτικότερα,…

Βίντεο σοκ από το τροχαίο: Η στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ στην κολώνα

Σοκαριστικό είναι το βίντεο με

τη στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μαρκόπουλο Αττικής με τον 27χρονο Νίκο να χάνει ακαριαία τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το βράδυ της Τρίτης 27χρονος οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου και κολώνα, που βρίσκεται στο σημείο, ενώ ξήλωσε επίσης μια κολώνα της ΔΕΗ και μια του ΟΤΕ.

Μετά τη σύγκρουση ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η 22χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Δείτε το βίντεο:

Μετά τη σύγκρουση ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η 22χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα. Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα