Το νέο AI app της Dyson δείχνει από που πρέπει να περάσει ξανά η ηλεκτρική σου σκούπα

Η Dyson έχει αναπτύξει μια νέα λειτουργία, που χρησιμοποιεί τους αισθητήρες επαυξημένης πραγματικότητας του smartphone σου για να σκιαγραφεί εικονικά τις περιοχές που έχεις καθαρίσει με ηλεκτρική σκούπα, ώστε να μπορείς να δεις αν προσπέρασες κάποιο σημείο.

Η λειτουργία, που ονομάζεται CleanTrace, χρησιμοποιεί τον σαρωτή lidar που υπάρχει στα iPhone 12 Pro και

iPhone 12 Pro Max αλλά και σε νεότερα μοντέλα, με τη μοναδική απαίτηση να συνδέσεις την τηλεφωνική σου συσκευή με τη σκούπα. Προς το παρόν, η Gen5detect είναι η μόνη ηλεκτρική σκούπα της Dyson που συνεργάζεται με το ειδικό clamp για smartphones, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά. Η Dyson σχεδιάζει να προσθέσει τη δυνατότητα στην εφαρμογή της για smartphones ως δωρεάν ενημέρωση, όταν αυτή κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024.

Το CleanTrace υπάρχει επειδή οι καταναλωτές καταφέρνουν να μην είναι αποτελεσματικοί, περνώντας συνεχώς από κάποιες περιοχές, ενώ τους διαφεύγουν άλλες, μια άποψη που λέει η Dyson απόκτησε με βάση τα δεδομένα που την έχουν βοηθήσει τα προϊόντα της να συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια, σχετικά με τον καθαρισμό και τα μοτίβα που ακολουθούν οι κάτοχοι των συσκευών της.

Σημειώνεται ότι, η Gen5detect διαθέτει τις δικές της λειτουργίες για τον εντοπισμό της σκόνης και της βρωμιάς που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έβλεπαν οι χρήστες, όπως ένα πράσινο φως στην κεφαλή της. Το CleanTrace attachment υποτίθεται ότι θα προσφέρει μια ακόμα ένδειξη για το τι δεν έχει καθαριστεί επιμελώς ή καθόλου. Έτσι, θα έχεις την απόλυτη σιγουριά ότι τα πατώματά σου είναι απόλυτα καθαρά.

Δες εδώ το βίντεο.

The post Το νέο AI app της Dyson δείχνει από που πρέπει να περάσει ξανά η ηλεκτρική σου σκούπα appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα