Ουρανοξύστη στο Miami ετοιμάζει η Pagani

Ωςγνωστόν, το Miami είναι γεμάτο από ουρανοξύστες και μερικοί από αυτούς ανήκουνήδη ή πρόκειται να κατασκευαστούν σύντομα από αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Aston Marin, η Bentley και η Porsche.

Άλλος ένας λοιπόν ετοιμάζεται να δημιουργηθεί στην αμερικανική πόλη, από την Pagani αυτή τη φορά. Η ιταλική εταιρεία

κατασκευής εξωτικών αυτοκινήτων, κυκλοφόρησε σκίτσα που απεικονίζουν τα σχέδιά της για ένα συγκρότημα κατοικιών και όχι μόνο.

Σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Revuelta, η Pagani Arte αναμένεται να δημιουργήσει στην περιοχή, το δικό της κτήριο για έναν πολυτελή τρόπο ζωής φυσικά, με πολύ lifestyle και χλιδή. Ο συγκεκριμένος πύργος θα βρίσκεται στην North Bay Village του Miami Beach και θα αποτελείται από 28 ορόφους.

Θα διαθέτει 70διαμερίσματα συνολικά με δύο ή τέσσερα υπνοδωμάτια καισυνολικό εμβαδόν τα 200 ή τα 300 τετραγωνικά μέτρα. Το ύψος τουταβανιού θα είναι 3,3 μέτρα περίπου, ενώ ο περιβάλλοντας χώρος θαπεριλαμβάνει μεγάλη αυλή και θέα προς στον κόλπο Biscayne. Οι ιδιοκτήτες θα έχουν 24ωρηυπηρεσία θυρωρού.

Ο τελευταίοςόροφος, το ρετιρέ δηλαδή, θα έχει ορατότητα 360ο, ιδιωτικήπισίνα και υδρομασάζ. Εξυπακούεται πως όσοι αποφασίσουν να μείνουνστον ουρανοξύστη, θα έχουν στα διάθεσή τους και θέση στάθμευσης για την Huayra ή την Utopia τους. Και για όσους είναι κάτοχοιενός σκάφους, θα υπάρχει και μαρίνα. Εξ όσων γνωρίζουμε, η Pagani δεν κατασκευάζει προς το παρόν, γιοτ.

Ωστόσο, οιενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μερικά χρόνια ακόμα. Τα διαμερίσματαδεν αναμένεται να είναι έτοιμα πριν το 2027. Οι τιμές θα ξεκινούν από τα2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα