Αυτό είναι το πεντάθυρο BYD Seal X

11:30 14/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού Ocean-M που είχε παρουσιαστεί στο Πεκίνο είναι σχεδόν έτοιμη και αυτές είναι οι πρώτες του εικόνες.

Το πεντάθυρο Seal X (με το X να μην είναι βέβαιο) έχει μια σαφώς πιο προσγειωμένη εμφάνιση σε σχέση με το Ocean-M. Ενώ διατηρεί τους επιθετικούς του προβολείς που θυμίζουν το concept, δεν υιοθετεί μερικά από τα πιο «προχώ» χαρακτηριστικά, όπως το αεροδυναμικό splitter και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Στο πίσω μέρος, δεν υπάρχει η σταθερή πίσω αεροτομή, όπως στο Ocean-M (το πορτοκαλί

μοντέλο που βλέπετε στο τέλος του άρθρου), αλλά, αντίθετα, ένας πιο απλός διαχύτης με αιχμηρά στοιχεία. Επιπλέον, το Seal X αναμένεται να ενσωματώσει ένα μικρό σύστημα LiDAR.

Σχετικά με την γκάμα οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο εκδόσεων. Το βασικό μοντέλο θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, ο οποίος θα αποδίδει 218 ίππους.

Ψηλότερα θα τοποθετείται μια πιο ισχυρή, τετρακίνητη έκδοση με δύο κινητήρες που θα αποδίδει 422 ίππους. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι εξοπλισμένες με μπαταρίες Blade φωσφόρου σιδήρου-λιθίου που προέρχονται από το τμήμα μπαταριών FinDreams της BYD.

BYD-Ocean-M-1

BYD-Ocean-M-2

BYD-Ocean-M-3

BYD-Ocean-M-4

The post Αυτό είναι το πεντάθυρο BYD Seal X appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα