Η Αθηναΐς Νέγκα για Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα: “Τρικλοποδιά σχεδόν, ήταν έξω από τα νερά τους”

Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, την Παρασκευή, με αφορμή το talk show που παρουσιάζει αυτή τη σεζόν. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Eurovision 2024 και το δίδυμο των Ελλήνων εκφωνητών, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

Ειδικότερα, η Αθηναΐς Νέγκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ αδέξια στις συζητήσεις για την επόμενη χρονιά. Νομίζω πως έχω κάνει συζητήσεις

αλλά μπορεί και να μην τις έχω κάνει κιόλας! Έχω πάντα μια απορία για το αν μια συζήτηση είναι πραγματικά μια συζήτηση. Τα χέρια μπορείτε να πείτε πως τα έχω δώσει».

Την Eurovision 2024 την παρακολούθησα, έχω τουιτάρει εκτενώς και η Eurovision είναι Eurovision. Νομίζω ότι έχει γίνει πια ένας διαγωνισμός του ποιος θα σοκάρει περισσότερο, καμιά φορά αυτά τα σοκ είναι πολύ ευχάριστα. Δεν βλέπω Eurovision, είδα όμως φέτος γιατί έχει αποκτήσει ένα παράπλευρο ενδιαφέρον. Την είδε πολύς κόσμος και πρέπει να πω ότι ψήφισα κιόλας».

«Εκτιμώ ως τραγουδίστρια την Μαρίνα Σάττι, εγώ όμως προσωπικά δεν αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καλύτερο της τραγούδι. Βλέποντας όμως και τα υπόλοιπα στον διαγωνισμό, ήταν εντάξει. Δεν είμαι και αρμόδια για να το πω. Δεν ξέρω που βασίζεται η Eurovision, είναι ένα σόου που δεν έχουμε και λόγο να το επικρίνουμε ιδιαίτερα. Δεν περιμένουμε να μας σώσει η Eurovision καλλιτεχνικά».

«Αισθάνθηκα ότι είναι πολύ βαρύ να βάλεις έναν εξαιρετικό ηθοποιό, όπως είναι ο Θανάσης Αλευράς, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ, μαζί με έναν πάρα πολύ καλό τραγουδιστή και σόουμαν να κάνουν μια παρουσίαση της Eurovision. Είναι έξω από τα νερά τους. Πιστεύω ότι και πάρα πολλοί συνάδελφοι θα δυσκολεύονταν οπότε ήταν δύσκολο γι’ αυτούς» συμπλήρωσε, ακόμα, η Αθηναΐς Νέγκα στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην εκπομπή του STAR. «Είναι τρικλοποδιά σχεδόν, δεν λέω ότι συνέβη επίτηδες, ήταν έξω από τα νερά τους».

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα