Καίτη Φίνου για πρώην σύντροφό της: «Υπάρχει στη ζωή μου μόνο ως μία καλή σύνταξη στην κάρτα μου»

Την Καίτη Φίνου συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά της με τις παρενέργειες που της έχει αφήσει ο κορονοϊός έναν χρόνο μετά, αποκαλύπτοντας ότι νοσεί από σύνδρομο Long

«Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ. Πέρασε ένας χρόνος και υπάρχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα,

δεν ξέρω αν θα προλάβω να μην τυφλωθώ, μου έφυγαν νύχια. Ο κόσμος με ρωτάει πότε θα βάλω δόντια», περιγράφει η Καίτη Φίνου και σοκάρει.

«Ζω στο Σπίτι του Ηθοποιού, δεν φοβάμαι αν και πόσο θα μου έρθει το ρεύμα. Έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Στο Σπίτι του Ηθοποιού μπορείς να μείνεις μέχρι να αρχίσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, δεν είναι γηροκομείο για να έχει μέσα και γιατρούς», εξομολογείται χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Είχα σχέση μέχρι και πριν τον Covid αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει. Υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε έξω, δεν τον βλέπω καθόλου αλλά υπάρχει ως βοήθεια, ως μία καλή σύνταξη στην κάρτα μου», παραδέχεται η Καίτη Φίνου για την προσωπική της ζωή.

«Αυτό με τις γυναικοκτονίες είναι τραγικό. Έχω βρεθεί σε κακοποιητική σχέση. Υπήρχε λόγος και είναι κάτι που δεν θέλω να μοιραστώ, γιατί αφορά την οικογένειά μου. Υπήρξα σε σχέση που με έβριζαν, με ξεφτίλιζαν, με ταπείνωναν», εξομολογείται η Καίτη Φίνου για προηγούμενο σύντροφό της στην κάμερα του Alpha.



Keywords
Τυχαία Θέματα