Ο «άρρωστος» Ολυμπιακός και το βαρύ κλίμα για Κορμπεράν

Πέρασαν περίπου 45 βράδια από εκείνο της 27ης Ιουλίου όταν η Μακάμπι Χάιφα... σόκαρε το Φάληρο επικρατώντας με 4-0 του Ολυμπιακού κι αποκλείοντας τον από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήταν η νύχτα που «τελείωσε» ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτή που άλλαξε πολλά στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Κι όμως 45 βράδια μετά κι αφού ακολούθησαν κι άλλα σοκαριστικά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πορεύεται με τα προβλήματά

του, να παρουσιάζει απογοητευτική εικόνα και να κάνει φανερό σε… φίλους κι εχθρούς πως φέτος έχει να ανέβει μια δύσκολη ανηφόρα προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, εντός κι εκτός συνόρων!

Τι κι αν άλλαξε προπονητή; Τι κι αν το ρόστερ παρουσιάζει εντελώς διαφορετική εικόνα από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν;

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει τα πατήματά του, ακόμη ψάχνεται, ακόμη δεν παρουσιάζει ελκυστικό πρόσωπο και πλην από τις… πινελιές των Πιελ και Βαλμπουενά, δεν περνάει την βάση ούτε στον τομέα της δημιουργίας κάτι που αποτυπώθηκε στη νέα γκέλα και την ισοπαλία 1-1 με τον Βόλο μέσα στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Μέσα σε όλα βάλτε και μια προβληματική άμυνα ή γενικότερα μια προβληματική αμυντική συμπεριφορά, αφού σχεδόν σε όλα τα ματς οι Πειραιώτες βλέπουν την εστία του Μαρτίνς να παραβιάζεται.

Το κλίμα προφανώς είναι βαρύ για τον Κάρλος Κορμπεράν!

Η ήττα-σοκ του Ολυμπιακού από τον Βόλο, αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας προκάλεσε απογοήτευση στους φίλους της ομάδας, αλλά και μεγάλη δυσαρέσκεια για τον τεχνικό των Πειραιωτών, Κάρλος Κορμπεράν.

Η συνεχιζόμενη κακή εικόνα του Ολυμπιακού τόσο στο πρωτάθλημα (ήδη μετράει δύο γκέλες με Αστέρα Τρίπολης και Βόλο), όσο και στο Europa League έχει προβληματίσει τους πάντες στην ομάδα, καθώς ακόμη και μετά την αλλαγή προπονητή και την διαδοχή του Μαρτίνς από τον Κάρλος Κορμπεράν, ο Ισπανός δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Κι αυτό λέει πολλά για την συνέχεια. Όποια κι αν είναι αυτή

Keywords
Τυχαία Θέματα