«Πάγωσαν» στο Στούντιο 4 συνομιλώντας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: «Είναι παράνομο αυτό που λέμε τώρα»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, μια στιγμή έμελλε να σταθεί ικανή να «παγώσει» για λίγο τους παρουσιαστές και τον καλεσμένος τους.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υπογράμμισε αρχικά πως «αν και κάνω πολλά χρόνια ιατρικό ρεπορτάζ, ξεκίνησα νυχτερινό στην Μεσημβρινή. Νυχτερινό είναι

το πιο άγριο ρεπορτάζ που μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος στο ξεκίνημα του».

«Άκουγες το σκάνερ της αστυνομίας;» ρώτησε τότε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να αποκριθεί ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού ως εξής. «Άκουγα το σκάνερ, Ε9 και ακόμα θυμάμαι τους αριθμούς και τι σήμαιναν. Νομίζω πως το Ε9 ήταν η φωτιά και διάφορα άλλα».



«Όλα αυτά είναι κωδικοποιημένα, τα λέμε εμείς στον κόσμο. Δηλαδή δεν λένε οι αστυνομικοί μεταξύ τους: έχουμε ένοπλη ληστεία» εξήγησε, εν συνεχεία, ο οικοδεσπότης της καθημερινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης με την συμπαρουσιάστρια του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου να επισημαίνει πως «είναι παράνομο αυτό που λέμε αυτή τη στιγμή. Δεν είναι σωστό».

Τότε τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συμπληρώνοντας πως «θυμάμαι ότι ήμασταν 3 – 4 άνθρωποι στις εφημερίδες και δεν υπήρχαν ούτε κινητά τηλέφωνα ούτε ίντερνετ».

«Ναι ρε παιδιά, αλλά είναι παράνομο! Δεν κάνει να το λέμε στην τηλεόραση. Αν και δεν ξέρω, και γω το σκάνερ άκουγα σαν μαθητευόμενη όταν ξεκίνησα» δήλωσε, ακόμα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάγωσαν, Στούντιο 4, Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Είναι,pagosan, stountio 4, michali kefalogianni, einai