Σάννυ Μπαλτζή για Χρήστο Δάντη: “Του ζητώ συγνώμη, ήταν παρορμητικό αυτό που έγινε και τον στεναχώρησα”

Τη Σάννυ Μπαλτζή συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και η Νάνσυ Παραδεισανού. Η γνωστή συνθέτρια των μεγάλων επιτυχιών ρωτήθηκε για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, τις δηλώσεις της που κατά καιρούς συζητιούνται στα Μέσα και στα social media.

«Δεν μπορώ να κρίνω

το τραγούδι της Μαρίνας, γιατί δεν έχω καταλάβει και ακριβώς τι είναι. Η Μαρίνα Σάττι είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια, από τα παιδιά που όλοι περιμένουν να κάνει πράγματα. Μου αρέσει υπερβολικά το βίντεο κλιπ», απαντά η Σάννυ Μπαλτζή σε ερώτηση για το «Ζάρι».

«Πρέπει να πάψουν αυτές οι «διάνοιες» των 7-8 ανθρώπων, δεν ξέρω ποια μυαλά είναι, να κάνουν απευθείας ανάθεση σε έναν οποιονδήποτε καλλιτέχνη, είτε είναι επώνυμος είτε όχι. Για μένα όλο ξεκινάει από την ΕΡΤ. Είμαι κάθετα αντίθετη. Ο κόσμος θα πρέπει να επιλέγει ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision», καταγγέλλει η γνωστή συνθέτρια για τη διαδικασία επιλογής.

«Είπα την άποψή μου για τον Γιώργο Νταλάρα. Για μένα ήταν άδικη όλη αυτή η επίθεση, εμείς βλέπουμε αποσπάσματα. Μέχρι να φτάσει ένας άνθρωπος στο δευτερόλεπτο να χάσει την ψυχραιμία του, δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Ήταν πολύ μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα και συνεργαστήκαμε», δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σάννυ Μπαλτζή.

«Στις 30 Ιουνίου θα κάνω μία συναυλία για τα 30 χρόνια της πορείας μου. Θα είναι και ο Χρήστος Δάντης. Είχα κάνει εγώ ένα ποστ, ήταν αστείο όλο αυτό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι επί προσωπικού, ούτε τον ακύρωσα ως άνθρωπο και καλλιτέχνη. Ήταν πολύ παρορμητικό όλο αυτό, το πήρε πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο έπρεπε. Του ζητώ και συγνώμη, γιατί τον στεναχώρησα και δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου»

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα