Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον αέρα του MEGA: “Άνανδρο, αν έχεις πρόβλημα πες το κατ’ ιδίαν”

“Δεν πρέπει να λύνεται έτσι μία παρεξήγηση. Όταν ο άλλος δεν μπορεί να απαντήσει, μην του κάνεις επίθεση”.

Τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης κατά του Τριαντάφυλλου, με αφορμή τα κατά καιρούς σχόλια του τραγουδιστή προς τη σύντροφό του για το διάστημα που εκείνη ήταν στο Survivor, σχολίασαν η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της το πρωινό του Σαββάτου (18/5). Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρακτήρισε άνανδρη την επίθεση του Τριαντάφυλλου αλλά και του Άρη Σοϊλέδη προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ξεκινάει εβδομάδα-φωτιά πιστεύω. Τριαντάφυλλε, αν θέλεις να κάνεις κάποια δήλωση, εγώ είμαι ανοιχτός για μία ακόμη «Γυμνή Αλήθεια». Είμαστε φίλοι, οπότε αν θέλεις να τα πεις, έλα σε μένα να τα πεις», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Σαν τσιμπιά στην καρδιά μου ακούστηκε αυτό που είπε ο Δάντης για τον Τριαντάφυλλο», τόνισε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Ο Τριαντάφυλλος ανέβαζε stories τώρα που το Survivor ήταν στον αέρα, σχολίαζε διάφορα για την Ασημίνα που λογικό είναι να μην άρεσε στον Χρήστο Δάντη», επισήμανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αμέσως μετά.

«Εγώ δεν θεωρώ ότι βασίζεται στις τραγουδιστικές ικανότητες του Τριαντάφυλλου. Αισθάνομαι ότι του τα ‘χε μαζεμένα, γιατί ακόμα κι αν είχε έναν φάλτσο ή μία φάλτσα απέναντί του, δεν θα το έλεγε έτσι ο Χρήστος, αν δεν είχε κάποιο προσωπικό ζήτημα. Εμένα πάντως μου αρέσει το πόσο προστατευτικός είναι μαζί της, το εκτιμώ πολύ», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Χρήστο Δάντη.

«Δεν πρέπει να λύνεται έτσι μία παρεξήγηση. Όταν ο άλλος δεν μπορεί να απαντήσει, μην του κάνεις επίθεση. Το θεωρώ άνανδρο και αναφέρομαι στον Άρη (Σοϊλέδη) και στον Τριαντάφυλλο. Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον, πες του το κατ’ ιδίαν. Όχι όμως όταν ο άλλος είναι σε ένα παιχνίδι και δεν μπορεί να απαντήσει. Το έχω βιώσει γι’ αυτό το λέω», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα