220 εκατομμύρια το μπάτζετ για την νέα Λίβερπουλ του Σλοτ, τα δύο μεγάλα ερωτήματα και οι ακριβοί αντικαταστάτες

14:31 13/5/2024 - Πηγή: Contra

Η φετινή σεζόν της Λίβερπουλ μπορεί να μην εξελίχθηκε όπως άπαντες εντός συλλόγου προσδοκούσαν, όμως τα οφέλη της για την επόμενη χρονιά θα είναι περισσότερα στο οικονομικό κομμάτι.

Η ομάδα του Κλοπ θα τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος μετά την απότομη πτώση αγωνιστικά, αλλά σε σχέση με την περσυνή χρονιά (5η θέση) ο σύλλογος έκανε βήματα μπροστά και θα ανταμειφθεί καταλλήλως. Σε συνδυασμό με την καλή πορεία στο Europa League τα έσοδα της ομάδας από αυτές τις διοργανώσεις αναμένονται

να αγγίξουν τα 220 εκατομμύρια.

Φυσικά, έχοντας πλέον αυτή την οικονομική άνεση στο μεταγραφικό παζάρι οι "Κόκκινοι" θα έχουν δυνητικά την δυνατότητα να αποκτήσουν μερικούς ακριβούς παίκτες, οι οποίοι όχι απλά θα μπορούν να σταθούν στον σύλλογο, αλλά θα διαθέτουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να πρωταγωνιστήσουν.

Οι δύο θέσεις που ενδεχομένως θα χρειαστεί να καλύψει επάξια ο Άρνε Σλοτ είναι αυτές των Βαν Ντάικ και Σαλάχ. Το μέλλον τους στο Μέρσεϊσαϊντ είναι αμφίρροπο και πρόκειται για ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Εφόσον οι διαπραγματεύσεις δεν κυλήσουν ομαλά, η ομάδα θα επιχειρήσει με την σύμφωνη γνώμη του ολλανδού τεχνικού να αποκτήσει τους ποδοσφαιριστές που πληρούν τις απαραίτητες "προδιαγραφές" και φυσικά αυτό μπορεί να κοστίσει αρκετά.

Η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια είχε μία πιο συντηρητική οικονομική πολιτική σε σχέση με άλλους μεγάλους συλλόγους της Αγγλίας και μένει να φανεί αν αυτό θα αλλάξει μετά την επικείμενη αποχώρηση του Κλοπ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρούνεϊ θεωρεί πως μερικοί τραυματισμένοι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν επιθυμούν να αγωνιστούν σύντομα, ο Τεν Χαχ μένει εκτεθειμένος

Ο Σουάρες είχε αποκαλέσει ανόητο τον Νούνιες, τα πολλά εκατομμύρια της μεταγραφής δεν έχουν δικαιολογηθεί ακόμη

Keywords
Τυχαία Θέματα