Ένα τέλειο απόγευμα για την Τότεναμ; Η νοοτροπία των φιλάθλων και η αντίληψη του Ποστέκογλου για τις μεγάλες ομάδες

10:26 15/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να αισθάνεται πλέον πως κρατά στα χέρια της το πρωτάθλημα και απλά οφείλει να μην σκοντάψει σε κάποιο "χαντάκι" οδεύοντας προς την απονομή. Πέρα όμως από τους νικητές, αξία υπάρχει και στις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των ηττημένων.

Η Τότεναμ είχε την δυνατότητα να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτή η τεράστια ευκαιρία του Σον με το χαμένο τετ α τετ μπορεί να ακολουθεί σαν σκιά τους φιλάθλους της Άρσεναλ για πάρα πολύ καιρό. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στο αποτέλεσμα και στις συνέπειες αυτού, αλλά

στο κοινό των "χαρούμενων" ηττημένων του Λονδίνου.

Ο Ποστέκογλου σε ερώτηση δημοσιογράφου λίγο πριν τον αγώνα με την Σίτι έδωσε το σύνθημα της νίκης και δεν μπορούσε να διανοηθεί πως κάποιος φίλαθλος των "Πετεινών" θα προτιμούσε να ηττηθεί η ομάδα του προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες της "μισητής" Άρσεναλ για πρωτάθλημα, πόσο μάλλον όταν η υπόθεση Champions League δεν είχε κριθεί ακόμη..

Βέβαια, φαίνεται πως κατά κατά την διάρκεια του αγώνα πολύ σύντομα ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός αντιλήφθηκε κάτι που τον ενόχλησε περισσότερο και από όλες τις 12 φετινές ήττες στην Premier League... Στις κερκίδες επικρατούσε σιγή ιχθύος και οι φιλοξενούμενοι είχαν το πρώτο λόγο, τα μόνα συνθήματα ήταν κατά της Άρσεναλ και η πλειοψηφία των φιλάθλων εντός γηπέδου, αλλά και στα social media ήταν ειλικρινά ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Ποστέκογλου

"Δυστυχώς τις τελευταίες 48 ώρες είδα ότι τα θεμέλια είναι πραγματικά εύθραυστα".

"Είναι μέσα στον σύλλογο, έξω από τον σύλλογο... πρέπει να διορθωθεί".

"Οι οπαδοί των Σπερς τραγουδούν για την Άρσεναλ; Δεν με νοιάζει. Απλά θέλω να χτίσω μια ομάδα που να κερδίζει. Θέλω να κερδίζω, αυτό είναι όλο".

Ο ίδιος είναι φανερό πως πληγώθηκε πάρα πολύ από την εικόνα που αντίκρισε και ,εύλογα όπως το ομολόγησε ο ίδιος, θα προσπαθήσει να ανατρέψει αυτές τις αντιλήψεις. Οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να κερδίζουν πάντοτε, με ή και χωρίς βαθμολογικό αντίκτυπο και φυσικά αυτή η "'άρρωστη" για ορισμένους συμπεριφορά των φιλάθλων της Τότεναμ επαληθεύει την κριτική από προηγούμενους προπονητές του συλλόγου...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τσάβι είναι προπονητής, δεν υπόκειται στον έλεγχο των μάνατζερς, στον αέρα το μέλλον του παίκτη

Ο Σέρχιο Ράμος αποχωρεί και θα κολλήσει τα τελευταία "ένσημα" σε ομάδα που ιδρύθηκε πέρυσι

Keywords
Τυχαία Θέματα