Νέα ποινή σε παίκτη "μαύρο πρόβατο" για παράνομο στοιχηματισμό στην Premier League

13:31 3/5/2024 - Πηγή: Contra

Ο Σάντρο Τονάλι εκτίει επί του παρόντος ποινή αποκλεισμού 10 μηνών, αφού κατηγορήθηκε από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για στοιχηματισμό σε αγώνες κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Serie A. Ο Τονάλι μετακόμισε στις "καρακάξες" από τη Μίλαν το καλοκαίρι του 2023, ενώ τώρα κρίθηκε επίσης ένοχος για τον ίδιο λόγο στην Αγγλία.

Ο μέσος της Νιούκαστλ έλαβε όμως νέα

ποινή αφού κατηγορήθηκε από την FA για 50 ακόμα παραβάσεις των κανόνων περί στοιχηματισμού και έτσι τιμωρήθηκε με με δίμηνο αποκλεισμό με αναστολή.

Ο δίμηνος αποκλεισμός αναστέλλεται μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25, κάτι που σημαίνει ότι θα τεθεί σε ισχύ μόνο αν ο Ιταλός κριθεί ένοχος για νέο στοίχημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσης, του επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 λιρών και του δόθηκε η πρώτη του προειδοποίηση.

Μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας, η Νιούκαστλ εξέδωσε ανακοίνωση που έγραφε: "Όπως αναγνωρίστηκε από την FA στη γραπτή αιτιολογία της ανεξάρτητης ρυθμιστικής επιτροπής, η βοήθεια που παρείχε ο Σάντρο με την πλήρη συνεργασία του με την επακόλουθη έρευνα είναι ασυνήθιστη και πρωτοφανής.

"Ο Σάντρο παραδέχθηκε πλήρως τα πάντα όσον αφορά τη στοιχηματική του δραστηριότητα και το έκανε σε συνθήκες όπου δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία που να στηρίζουν τη διαδικασία για παράπτωμα.

"Ο Σάντρο συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτικό πλάνο και εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου και θα συνεχίσει να προπονείται με τους συμπαίκτες του".

Ο 10μηνος αποκλεισμός του Ιταλού μεσοεπιθετικού θα λήξει στις 26 Αυγούστου και θα μπορεί να επιστρέψει άμεσα σε όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα παραβιάσει εκ νέου τους κανόνες της FA, ενεργοποιώντας έτσι τον ανασταλτικό δίμηνο αποκλεισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον νέο Βαλβέρδε και έκανε επαφή με την ομάδα του

Η μαφία εμποδίζει την επιστροφή του Ντι Μαρία στην Αργεντινή, φοβάται ο ποδοσφαιριστής

Keywords
Τυχαία Θέματα