Αλλαγή “πλεύσης” για τη Square Enix

Η Square Enix ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου μεσοπρόθεσμου επιχειρηματικού σχεδίου, που καλύπτει την χρονική περίοδο από τον Φεβρουάριο του 2025 έως τον Μάρτιο του 2027. Αυτό θα ονομάζεται “Square Enix Reboots and Awakens: 3 Years of Foundation – Laying for Long-Term Growth”.

Ο στόχος αυτού του σχεδίου είναι να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που είχε η εταιρεία στο προηγούμενο, μεσοπρόθεσμο επιχειρηματικό της σχέδιο.

Σε αυτό η Square Enix είδε χαμηλή κερδοφορία στους μεγάλους τίτλους της -χαμηλότερη απ’ όση περίμενε, μεγάλη επιβράδυνση του τομέα παιχνιδιών για browsers υπολογιστών και iOS/Android συσκευών, και τέλος μία κακή/ανεπαρκή διαχείριση στα franchises της.

Οι τέσσερις πυλώνες του νέου επιχειρηματικού σχεδίου της είναι οι εξής:

Ενίσχυση στην παραγωγή τίτλων που προσφέρουν διασκέδαση, όπως μόνο αυτή ξέρει να δημιουργεί.Αλλαγή σε multiplatform στρατηγική, με στόχο όλες τις κονσόλες και τα PC, σε μία προσπάθεια να φτάσουν τα παιχνίδια της σε περισσότερους παίχτες.Την δημιουργία διαφόρων τμημάτων της εκτός Ιαπωνίας.Καλύτερη κατανομή του κεφαλαίου της μεταξύ των μετόχων και των επενδύσεων για την εταιρεία.

The post Αλλαγή “πλεύσης” για τη Square Enix first appeared on GameOver.

The post Αλλαγή “πλεύσης” για τη Square Enix appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα