Τα δωρεάν παιχνίδια του Μαΐου για το PS Plus

Η Sony, μέσω του επίσημου site του PlayStation, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των παιχνιδιών που θα δοθούν δωρεάν στους συνδρομητές του PlayStation Plus από τις 7 Μαΐου. Έχουμε να κάνουμε με τρεις τίτλους, δύο εν των οποίων θα είναι για PlayStation 4

και PlayStation 5, και ένας μόνο για την τελευταία κονσόλα της εταιρείας. Μαζί τους, η Sony θα δώσει δωρεάν στους συνδρομητές του PlayStation Plus και το προηγούμενο expansion του Destiny 2.

Τα παιχνίδια είναι τα εξής:

EA Sports FC 24 Standard Edition, για τα PlayStation 4 και PlayStation 5Tunic, για τα PlayStation 4 και PlayStation 5Ghostrunner 2, για το PlayStation 5Destiny 2: Lightfall, για τα PlayStation 4 και PlayStation 5

Μαζί με αυτά, οι συνδρομητές θα μπορούν να προμηθευτούν και το EA Sports FC 24 Ultimate Team Starter Pack, για να αρχίσουν δυναμικά την πορεία τους στο Football Ultimate Team κομμάτι του τίτλου.

Τέλος, όπως πάντα, το PlayStation Blog υπενθυμίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας τους τίτλους του Απριλίου –Immortals of Aveum, Minecraft Legends, και Skul: The Hero Slayer–  οι οποίοι θα είναι δωρεάν μέχρι τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

The post Τα δωρεάν παιχνίδια του Μαΐου για το PS Plus first appeared on GameOver.

The post Τα δωρεάν παιχνίδια του Μαΐου για το PS Plus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα