Το Perfect Dark Reboot βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης

Σύμφωνα με μια αναφορά του IGN το αναμενόμενο reboot του Perfect Dark βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξης και απέχει χρόνια από τη διάθεση του. Το IGN φέρεται να μίλησε με αρκετούς προγραμματιστές της Initiative, ενός από τα studio ανάπτυξης που

ξέρουμε ότι εργάζονται πάνω στον εν λόγο project.

Ένας από τους προγραμματιστές ανέφερε τα εξής: “Δεν ήταν ότι δεν ξέραμε τι θέλαμε, ήταν ότι συνεχίσαμε να φτιάχνουμε πράγματα που δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Θα τa κάναμε ξανά και ξανά. Τα επίπεδα που είχαμε αναπτύξει όταν έφυγα δεν ήταν τα ίδια που είχαμε τρεις μήνες πριν.”.

Ένας άλλος λόγος για την τρέχουσα κατάσταση του project είναι ότι αρκετα ατομα έχουν φύγει από την Initiative. Ορισμένοι βασικοί προγραμματιστές εγκατέλειψαν το project, με αυτό που περιγράφηκε ως «γρήγορος και εξαγριωμένος» τρόπος. Ο προϊστάμενος των Xbox Studios, Matt Booty, είχε δηλώσει  πέρυσι ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με το παιχνίδι και ότι η εμπλοκή της Crystal Dynamics, μετά την αποχώρηση του στούντιο υποστήριξης της Certain Affinity, δεν αποτελούσε ένδειξη προβλημάτων.

The post Το Perfect Dark Reboot βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα