Παμμέγιστος ο Κυριάκος και θαυμαστά τα Έργα του!

Του Κώστα Πρώιμου

Τα κολλεγιόπαιδα χρησιμοποιώντας αυθαίρετα τις «φτιαχτές» πανεπιστημιακές τους γνώσεις, δε δυσκολεύονται να πείσουν τον όχλο για το μουσαντένιο οικονομικό θαύμα του φίλου τους Κυριάκου.

Για να το θέσουμε όπως είναι: Δημοσιεύουν αριθμούς που μέσα από περίτεχνες και δόλιες οικονομοτεχνικές αναλύσεις παρουσιάζουν μια μαγική αναπτυξιακή εικόνα για τη χώρα μας.

Τι κρύβεται όμως στην αθέατη πλευρά; Η χοντρή κονόμα ολίγων εις βάρος των πολλών που ως αποτέλεσμα αυτού βιώνουν τη φτώχεια

στο πετσί τους η οποία διογκώνεται σαν καρκίνωμα.

Η μεθοδολογία του εν λόγω εγκλήματος; Επιχορηγήσεις και δάνεια από τα ευρωπαϊκά κονδύλια μόνο σε εκλεκτούς και κατά το «γαλάζιο» δοκούν. Αλλά, σαν να μην έφτανε μόνο η διασπάθιση του κοινοτικού ή του δημοσίου χρήματος (βλέπε τι έγινε στην Κρήτη με το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται κυβερνητικοί αγρότες) έπρεπε να ξεψυχήσει κι ο κοσμάκης.

Τα διαπιστώνουμε όλοι μας καθημερινά. Τα καμώματά τους αναγράφονται στα τιμολόγια του ρεύματος, στις ταμπέλες των προϊόντων στα ράφια των υπεραγορών, στις τιμές των καφέ και των εστιατορίων της χώρας. Ας μη μιλήσουμε για τον στραγγαλισμό κυρίως των ελεύθερων επαγγελματιών που μαύρισαν τον Κατρούγκαλο όπως απεδείχθη για να εκχωρήσουν νομίμως το τελετουργικό του αποκεφαλισμού τους στον ευγενή δήμιο Χατζηδάκη.

Πράγματι είναι θαύμα! Το γεγονός πως ένας κληρονόμος που, δεν έχει πληρώσει ποτέ τίποτα από την τσέπη του, που τον κόβεις από τη φυσιογνωμία ότι έχει γεννηθεί και γαλουχηθεί σε έναν γυάλινο κόσμο, εντούτοις κατάφερε σε ιστορικά κρίσιμη περίοδο να πάρει διθυραμβικά την πρωθυπουργία της χώρας και να διαπράξει με την αρωγή ενός σκοτεινού μιντιακού συστήματος τεράστια εγκλήματα κατά του λαού του.

Όντως περί θαύματος πρόκειται. Το γεγονός ότι ο κύριος Μητσοτάκης ως ενορχηστρωτής και υπέρμαχος της άκρατης φτωχοποίησης των Ελλήνων, ως ηθικός αυτουργός του αφελληνισμού κατάφερε να εκλεγεί πανηγυρικά εκ νέου πέρσι τον Ιούνιο, έχοντας παράλληλα συντρίψει την αντιπολίτευση. Αν δεν καταλάβατε ακόμη, μήπως θέλετε να επιμερίσουμε μερικά από τα πολιτικά θαύματα του κυρίου Μητσοτάκη; Ή καλύτερα να τα αντιστοιχίσουμε σε καίρια και σημαντικά γεγονότα επί της διακυβέρνησής του; Υμνούσε τα εμβόλια, χλεύαζε τους αντιεμβολιαστές, ακόμη και τους απειλούσε, ωστόσο σήμερα αρχίζει να αποδεικνύεται η επικινδυνότητά τους, καθώς χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσφύγει μαζικά σε αγωγές εκατομμυρίων κατά των φαρμακευτικών εταιριών που θησαύρισαν κατά την περίοδο της πανδημίας. Ένα ακόμη κραυγαλέο θαύμα που ελάμβανε χώρα εκείνη την περίοδο της δυστοπίας στη χώρα μας, όταν μας έλεγε ο κύριος Μητσοτάκης ότι είτε νοσηλεύεται κάποιος εντός ΜΕΘ είτε εκτός ήταν το ένα και το αυτό! Απίστευτες δηλώσεις! Το γεγονός ότι στους θανάτους λόγω κόβιντ η χώρα μας κατετάγη πρώτη στην Ευρώπη ανά εκατομμύριο πληθυσμού -τριάντα πέντε χιλιάδες συνολικά συμπολίτες μας «έφυγαν»- προφανώς συνθέτει ακόμη ένα θαύμα!

Πάμε παρακάτω. Κατάφεραν τον 21ο αιώνα σε διπλή γραμμή δύο τρένα να συγκρουστούν με ολέθρια αποτελέσματα. Γνωστά σε όλους μας. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο αρμόδιος υπουργός των αρίστων κουνούσε το δάκτυλο μέσα στη Βουλή υπερασπιζόμενος την ασφάλεια του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Θέλετε να επισημάνουμε πόσα μικρά θαύματα συντελέστηκαν λίγες ώρες μετά το άγριο δυστύχημα των Τεμπών; Αφενός εμφανίστηκε άμεσα στις τηλεοράσεις ο κύριος Μητσοτάκης και σαν προφήτης απεφάνθη προς τον ελληνικό λαό ότι πρόκειται περί ανθρωπίνου λάθους.  Ως εκ θαύματος αλλοιώθηκαν (όπως αποδείχτηκε προσφάτως) οι συνομιλίες  του μηχανοδηγού με τον σταθμάρχη που -εδώ είναι το μεγαλείο του θαύματος- επιβεβαίωναν τον πρωθυπουργό περί του ανθρωπίνου σφάλματος.

Όμως το πιο σπουδαίο θαύμα πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο φονικό καθώς σε χρόνο dt φορτωτές και καμιόνια, με τις λαμαρίνες ακόμη πυρακτωμένες και ανθρώπινα μέλη διασκορπισμένα κατάφεραν να περισυλλέξουν όλα τα υλικά που έκρυβαν στοιχεία για το έγκλημα!

Υπάρχουν πολλά μικρότερης αξίας σκανδαλώδη θαύματα που πιστώνονται στην υπάρχουσα κυβέρνηση. Χρειαζόμαστε πολλές χιλιάδες προτάσεις για να τα απαριθμήσουμε.

Πλέον απομένει να δούμε αν και το απευχόμαστε, ένα ακόμη διεθνές θαύμα που σύμφωνα με σοβαρές ενδείξεις πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Πώς θα καταφέρουν ενώ διατείνονται ότι οι σχέσεις μας με την Τουρκία είναι περισσότερο από ποτέ φιλικές να απωλέσουμε τελικά εθνική κυριαρχία εκχωρώντας την στη γείτονα και δη χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Παμμέγιστος ο Κυριάκος και θαυμαστά τα Έργα του!

The post Παμμέγιστος ο Κυριάκος και θαυμαστά τα Έργα του! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα