RAVENNA BLACK NOVEMBER! Όλο τον Νοέμβριο, όλοι στη RAVENNA, για πλακάκια και είδη υγιεινής!

10:02 6/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η RAVENNA, η Νο1 εταιρία της Ελλάδας στα πλακάκια και είδη υγιεινής, βρίσκει πάντα τον τρόπο να πρωτοτυπεί και να ξεχωρίζει, ακόμα και σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού, όπως είναι η περίοδος προσφορών Black Friday.

Για άλλη μια φορά, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα καταναλωτή, με γενναιόδωρες, αληθινές προσφορές,

που διαρκούν για πολύ καιρό…

Γιατί οι προσφορές του Black Friday να κρατούν μια μέρα, ή ακόμα και μια εβδομάδα;
Η RAVENNA δεν γνωρίζει όρια και δεν της αρέσουν οι περιορισμοί, γι’ αυτό κάνει τον Νοέμβριο του 2023 έναν μήνα που το καταναλωτικό κοινό θα θυμάται για πάντα!

Ο RAVENNA Black November είναι ένας ολόκληρος μήνας με προσφορές έως και -50%, και αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανανεώσετε το σπίτι σας, αποκτώντας όποια προϊόντα ταιριάζουν περισσότερο στον χώρο σας και την αισθητική σας, μέσα από την περίφημη, τεράστια συλλογή της RAVENNA σε πλακάκια και είδη υγιεινής.

Ανανεώνοντας το σπίτι μας, ουσιαστικά αναβαθμίζουμε την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής, αφού κάθε μέρα θέλουμε να εκτυλίσσεται σε όμορφους χώρους, που έχουν διαμορφωθεί σε πλήρη αρμονία με την προσωπικότητα μας και εκπέμπουν τα vibes που μας ταιριάζουν.

Δείτε τις επιφάνειες του σπιτιού σας σαν έναν καμβά πάνω στον οποίο μπορείτε να εκφραστείτε. Είτε μιλάμε για την επιφάνεια του δαπέδου, είτε για τους τοίχους, στη RAVENNA υπάρχουν εντυπωσιακές λύσεις για κάθε γούστο, σε πραγματικά εντυπωσιακές τιμές, όπως τα γυαλισμένα γρανιτοπλακάκια Α’ ποιότητας DotBeige Pulido Rectified (σε προσφορά -50%) και Executive Gris Glossy (-40%). Αν θέλουμε να «παίξουμε» περισσότερο με τα υλικά και τις υφές, μπορούμε να επιλέξουμε γρανίτες Gres Porcellanato Α’ ποιότητας, όπως είναι ο Kingsbury Ocre Hex (-50%) ή ο Bora Blue (-40%).

Όσον αφορά τα είδη υγιεινής, οι επιλογές είναι κι εδώ αμέτρητες, και οι προσφορές πρωτόγνωρες. Από κομψές μπαταρίες υψηλής ποιότητας, όπως η σειρά Dolcedo Wood που διαθέτει μπαταρία κουζίνας (-50%), μπαταρία νιπτήρος (-50%) και μπαταρία λουτήρος (-50%), μέχρι μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα για το μπάνιο όπως το πανέμορφο σετ Naeva (-50%), και σύγχρονες και άνετες λεκάνες όπως η μινιμαλιστική κρεμαστή λεκάνη Justino Grey Shiny Rimless (-50%). Για ακόμα περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας, αλλά και για οικονομία χώρου, η τετράγωνη καμπίνα ντουζιέρας Padova 80 (-50%) δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ένα υπέροχο μπάνιο!

Όλα τα παραπάνω σας περιμένουν ετοιμοπαράδοτα στα καταστήματα RAVENNA και στο e–shop ravenna.gr, και αυτός ο Νοέμβριος είναι πραγματικά η ευκαιρία να τα αποκτήσετε!

To άρθρο RAVENNA BLACK NOVEMBER! Όλο τον Νοέμβριο, όλοι στη RAVENNA, για πλακάκια και είδη υγιεινής! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
RAVENNA BLACK NOVEMBER Όλο, Νοέμβριο, RAVENNA,RAVENNA BLACK NOVEMBER olo, noemvrio, RAVENNA