Survivor 2024: Πρώτη υποψήφια η Ιωάννα Τζαβέλλα, χαμός στο Συμβούλιο

01:56 1/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ομηρικοί καυγάδες και μια υποψηφιότητα «βόμβα» για πολλούς. Στο νέο επεισόδιο του Survivor η πρώτη ασυλία της εβδομάδας «βάφτηκε» μπλε και η Ιωάννα Τζαβέλλα φαίνεται ότι αποφάσισε να παίξει στρατηγικά.

Είχε προηγηθεί ο πρώτος αγώνας ασυλίας, με τους Μπλε του Survivor να νικούν 12-7 τους Κόκκινους και τον

Σταμάτη Ταλαδιανό να γίνεται έξαλλος με τους συμπαίκτες του γιατί δεν τον επέλεξαν στο flag race.

Αυτός ήταν ο ένας από τους ομηρικούς καυγάδες που ξέσπασε στο Συμβούλιο του νησιού, με τις δυο ομάδες να ανταλλάσσουν αιχμές. Όχι μόνο με τους αντιπάλους τους αλλά και… μεταξύ τους!

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Λιανός είχε κάνει και μια ανακοίνωση που έκανε τους πάντες χαρούμενους: σε δυο εβδομάδες θα γίνει το πάρτι της Ένωσης. 

 

Ο πρώτος καυγάς που ξέσπασε ήταν αυτός ανάμεσα σε… όλου τους Κόκκινους και (κυρίως) τον Γιώργο Γκιουλέκα, τον οποίο (κυρίως) Αλέξης Παππάς, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου κατηγόρησαν ότι μεταφέρει πληροφορίες στους Μπλε όταν στη διάρκεια των αγώνων κάθεται μακριά από την ομάδα του με τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο Γκιουλέκας από την πλευρά του, επανέφερε το θέμα που είχε θίξει πρώτος ο Καφετζής πριν μερικές μέρες, ότι όταν έχασε τον τελευταίο αγώνα στο ματς για το έπαθλο επικοινωνίας, οι συμπαίκτες του δεν τον παρηγόρησαν.

Κι εκεί ξεκίνησε καυγάς, στον οποίο, φυσικά, ενεπλάκη ο Τζέιμς Καφετζής.

 

 

Κι όταν τελείωσε ο ένας καυγάς, ξεκίνησε ο άλλος. Στη «μπλε» πλευρά αυτή τη φορά. Πρωταγωνιστής ο Σταμάτης Ταλαδιανός, που επανέφερε το θέμα με τη μη επιλογή του στο flag race και εξοργίστηκε όταν η Χρύσα Χατζηγεωργίου άρχισε να γελάει.

«Είσαι 20 χρονών κοπέλα με αυτούς του τρόπους;» φώναξε ο Σταμάτης στη συμπαίκτρια του για να σηκωθεί από τη θέση του και να προχωρήσει λίγα μέτρα πιο πέρα. «20 χρονών, ναι και αντιλαμβάνομαι πιο πολλά από ότι αντιλαμβάνεσαι εσύ! Φαντάσου» απάντησε η Χρύσα, με τον Ταλαδιανό να κάνει λόγο για «τέτοιους τρόπους, μες στην ειρωνεία;

Ντροπή ρε, ντροπή! Τέτοια ειρωνεία! Κάθεσαι δίπλα μου και γελάς και ειρωνεύεσαι όλη την ώρα. Το γέλιο και η αντίδραση σου είναι ειρωνικά, πραγματικά. Είμαι 33 και πραγματικά χαίρομαι που είμαι 33 και όπως είμαι».

 

Η Χρύσα συνέχισε να γελάει και αφού ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον συμπαίκτη της, ο καυγάς που ξέσπασε χωρίς… αιτία, τελείωσε.

Και τελικά ξεκίνησε η ψηφοφορία των Κόκκινων. Με τις ψήφους να είναι σε κάποιο σημείο 4-4 όλοι πίστεψαν πως μπορεί να υπήρχε ισοπαλία. Αλλά τελικά οι ψήφοι υπέρ της υποψηφιότητας της Ιωάννας Τζαβέλλα ήταν περισσότεροι και εκείνη είναι η πρώτη υποψήφια.

Κάτι που σόκαρε τους Μπλε και τον… Γκιουλέκα αλλά όχι όλους τους υπόλοιπους. Γιατί φαίνεται ότι η ίδια είχε ζητήσει από συμπαίκτες της να την ψηφίσουν. «Τι;» ακούστηκε από την πλευρά των Μπλε όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.

 

 

«Είμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor και η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι στρατηγική. Αφήνω αυτό εδώ και δεν θα πω κάτι άλλο» η ίδια η Ιωάννα Τζαβέλλα από την πλευρά της.

 

Μένει να φανεί τώρα αν και αυτή την εβδομάδα η μονομαχία για παραμονή στο Survivor θα είναι γυναικεία υπόθεση ή όχι.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Πρώτη υποψήφια η Ιωάννα Τζαβέλλα, χαμός στο Συμβούλιο  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα