Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό στην αμμουδιά – Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία

08:33 19/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Αντιδράσεις προκάλεσε η Χριστίνα Μπόμπα με την τολμηρή φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. «Μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γυμνό…», έγραψε κάτω από τα επικριτικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα είχε πάει σε μια παραλία της Αττικής προκειμένου να φωτογραφηθεί με μαγιό για τις ανάγκες μίας εταιρείας, ωστόσο αποφάσισε να βγάλει και μερικές φωτογραφίες χωρίς μαγιό, τις οποίες μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Οι φωτογραφίες της αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις με τα αρνητικά σχόλια να μη λείπουν από την ανάρτησή της.

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως, δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια αυτά και έγραψε, «Μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;».

Όπως έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της στο Instagram, οι φωτογραφίες αυτές ελήφθησαν στο περιθώριο φωτογράφισης για μαγιό.

     View this post on Instagram           

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Σήμερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Μπόμπα.

To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό στην αμμουδιά – Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα